E
Epsilon
Гостин
ај ако може некој да ми прати линк од псоледната епизода (10тата) т.е. последните 5-6 минути да видам како заврши?
Не заврши со who wants to be king?ај ако може некој да ми прати линк од псоледната епизода (10тата) т.е. последните 5-6 минути да видам како заврши?
Така заврши.Не заврши со who wants to be king?
Така заврши.
Успешно избегнував да ја отворам темава заради спојлери, а сега гледам дека ништо не сте збореле.![]()
Не заврши со who wants to be king?
Ги сечат одјавните шпици по торентиве, ама мислам дека немаа исечено ништо повеќе, според тоа колку време траеше тука се негде со другите.Абе кај шо се дереше го прекинаја, си мислам/ев дека има уште нешто... :/
мислам додека не го убие Роло, нема да има крај за Рагнар..Некој е во забуна тука, ова беше последна епизода од полусезона, уште 10 епизоди има сезонава. Сите ќе бидат на есен ваљда. Инаку мислам дека Бјорн ќе излезе од некаде и ќе каже дека сака да биде крал... му дојде крајот на Рагнар за жал...
Двапати се обиде и не успеа, не беше ни близу, не верувам иако сакам народот да му даде подршка за уште еден последен обид, но не верувам , со години ете побегнал од сите без трага без глас, која репутација ја има сега тој да седне пак на тронот и да ја има сета доверба на сите фракции ? ... Бјорн ќе биде тој што ќе го одмазди Рагнар... така јас мислам. На неколку пати во последната епизода во кадар влезе крвничкиот поглед на Бјорн кон Роло....мислам додека не го убие Роло, нема да има крај за Рагнар..