Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам кафе,нес од сабајле,турско или макијато попладне ммм...

Toplo Gorko Tursko Rano nasabajle mhmmmmmmmmm

Нес - не е важно кое време е секогаш можам да го пијам
само што пијам онака кога идам у кафиќ дома ретко правам..
а турско горко или со малку малку шекер

Најслатко ми е ладно нес отсабајле,мх мх мх:)

Pijam kafe 1 mesecno i toa moze da e makiato, ic ne sum zavisen od kafe

Пијам турско-средно,јакопс 3 во 1 и ладно макијато!:pipi:

Ех каков зависник од кафе сум ти јас,турско при будење,па на пладне па приквецерта па ус пат може да улета некое ладно макијатце или еспресо....а и начув некој муабет :costumed2 само незнам колку е точен демек ќе се отварало starbucks во скопје :se_ molam :se_ molam :se_ molam а веќе во Белград има отворено,е тогаш јас ќе бидам тоталка хепи :je: :je: :je:

Pijam kafe soznam ne mn cesto, zavisi koga ke mi tekne..nekogas moze da ne se napijam i tri dena, da zaboravam a pak nekogas pijam i tri cetiri vo denot, no nikogas ne pijam tursko kafe :)

Секое утре пијам кафе обично пола саат откако ќе се разбудам.
Најдобра комбаницаија е турско кафе мешано со ладно млеко така да не морам да чекам да се лади.

Седнува на маса пуштам или радио или мп3 палам цигара и така хибернирам едно пола саат.

burn84 напиша:
Секое утре пијам кафе обично пола саат откако ќе се разбудам.
Најдобра комбаницаија е турско кафе мешано со ладно млеко така да не морам да чекам да се лади.

Седнува на маса пуштам или радио или мп3 палам цигара и така хибернирам едно пола саат.
mi gi zede zborovite od usta:smir:

letno vreme,tursko so 2-3 kapki mleko i 1 kocka led .... toa od sabajleto
a posle nesto pojako so cigara..... toa samo(podaleku od mojot dom)
cesto pijam kave ponekogas mi se zbirat 4-5 dnevno ......(vljuben vo kafeto) :icon_lol:

Rano utro, muziche, kafe, cigarche ... La [SIZE=-1]vita и bella[/SIZE] :)

Кај 12 сато негде едно турско за дневна доза

И јас сум голем кафепијач! Турското кафе ми е сепак најомилено, го пијам без шеќер и обично трипати дневно, а стручната препорака е да се пијат до две кафиња дневно.:toe:

burn84 напиша:

Ја би рекол да не чекам за да ме протера што побрзо :smeshko:
first coffe rules :olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom