Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам кафе, но не многу. Ако нема кој да ми прави друштво или да ме потсети за кафе нема да ми текне. Ми текнува кога нема друго што да правам.
Го сакам кафето, само умерено. Турското го пијам без шеќер (full flavour), обожавам барено, а не помалку и филтер кафе.

mozi da se rece deka sum zavisnik od kafe :toe:

pijam kafe najmnogu 3 pati vo nedela a najslatko mi e ona sto mi go nosi nasabajle vo krevet moeto srcence

Јас и кафето/кафето и јас како и да е не се оделуваме:nejnej:Пијам многу кафе(добро де некогаш и премногу па шо)пијам насабајле 2/3,па пред ручек,па после ручек,па пред вечера,после вечера,доцна во вечерта и ич не ми смета.Ама да нагласам дека е филтер кафе,иако и нашето си го пијам многу...така да...пијам кафе повеќе отколку вода:hoho:

кафе.. и уз кафето цигара ....ааааааааааааааааааааааааааааа.... да да пијам кафе,не сум толку много ЗАВИСНА од кафе,ама пијам по 2-3-4 пати у ден...

Не пијам кафе мн.ретко коа ке отидам кај некој другар на гости или кога ке ме принудат да им гледам на кафе па со сила да го пијам =))))

Пијам по максимум 2 нескафиња неделно:) Толку од моето кафепијство:)

по 2-3 кафенца во денот ама со многу млеко.

Па си пијам јас многу кафе а знам дека не чини. Ама па затоа уживам во филтер кафе со шеќер и млеко, а турското го пијам без шеќер. :kafe:

си пијам кафенце слатко ми е :smir:
ама не претерувам по 1 до 2 во ден:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom