Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Tursko koga ke stanam,bez sheker,so mnogu kajmak,duplo.Drugarka mi mi kupi ednas eden golem shol za kafe,i sekoe utro pijam kafe pola saat.A posle moze da pocne denot.
A vo tekot na denot pijam sekakvi kafinja,nes,cappucino,makijato....kakvo ke mi svarat

ne pijam kafe..ne deka ne mi e vkusno ali ne mi go prima mentalniov zeludec..inace obozavam vanila capuno:pipi:

Највеќе сакам турско кафе, јако и благо. Не дека сум некој зависник ама на ден пијам по едно. Инаку кога треба да станам рано за да учам, само кафето може да ми го разбистри мозокот, за да се расонам и да почнам да функционирам.
Сакам и макијато, а несот не го обожавам нешто многу.

Секакво кафе пиам и голем зависник сум а обавезно пијам од сабајле

Најчесто пијам нес и топло и ладно со многу малку шеќер или ич,а турско пијам само коа си глеаме со другарките,исто така горко.

Pijam turko koga odam vo new age posle skolo so drugarkite zaradi gledanjata:) a pretezno si pijam neskafe ladno...uffff mi se pieeeee!

Ние и кафето си се дружиме највеќе сакам турско кафе насабајле кога ке станам...да ме расони малце да ме здрма

кога сме кај кафето!баш ми се пие едно горко турско!

Обожавам макијато и по кафулиња најобично него го нарачувам , но и несот не е на одмет ... Благо турско пијам кај другарки , за да ми гледаат не за друго ....

голем зависник сум од секаков вид кафе, само не благо :)
најмногу го сакам макијатото, а на второ место ми е капучино

Па у последно време си нарачувам нес, а исто така сакам турско и макијато.

Макијато секој ден од апарат на сабајле на работа или со Струмикс..у кафич со кајгана муабет

Nescafe најмногу сакам и можам да го пијам во било кое време, како и турско кафе без шеќер го сакам. Многу сакам кафе ама ако е добро направеноо:helou:

Кафенце...

Сакам јако кафе, едно-две на ден. Не пијам кога сум гладен. По можност да е филтер, инстант или слично (без талог), мада си пијам и наше... А после кафе, обавезно нешто благо ако има! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom