Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам кафе,турско предпладне,нес попаладне!

kave pijam sekakvo,tursko, nes, makijato, espreso..... ama od sabajle ako ne pijam mislam deka denot naopko mi e, glavata inka mi stanuva .....

јас и кафето, најдобри пријатели, пијам секакво, без проблем, а турското е закон, најмалку 5 во денот

немам зборови... станувам на сабајле и прво што сакам да се напијам е кафе и да запалам цигаре за да ми тргнит денот(за викенд),а иначе ко ќе појдам на работа колешка ми веќе имат сварено и чекат заедно да пиеме

Највеќе сакам турско кафе и ми е најубаво кога го пијам околу 1 ипол,2 часот на пладне.Може да се случи да испијам и фторо околу 6 часот попладне.По турското,второ омилено ми е капучиното од ванила и по можност со шлаг одозгора.

Ретко пијам кафе.. кога некој пие сам и да му правам друштво. Најчесто турско кафе..

сабајле едно макиато пиам да ми се отворет очите

Пијам секакво кафе а омилено ми е нес ладно. Турско пијам само во друштво.

Godfather напиша:
немам зборови... станувам на сабајле и прво што сакам да се напијам е кафе и да запалам цигаре за да ми тргнит денот(за викенд),а иначе ко ќе појдам на работа колешка ми веќе имат сварено и чекат заедно да пиеме
aj od sreda sekoj den ke pieme kafe :), celo leto

nescafe ladnooo bez sheker:D mMMmMm... a mozi i kafence i to lado bez sheker:D heheh ama poike preferiram nescafe:D:D:D

najmnogu sakam neskafe so mleko a pijam cesto i makijato

ako ne se napijam sabajle kafe, ko uden sum, vilicava ke mi izleze od zevanje, ke lapnam nekogo :)

...obichno espreso...so ubavo spakuvani shekerchinja...

Од сабајлечки турско, едино тоа ме буди. А после нес, зависи од расположение, немам одреден дел од денот кога пијам кафе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom