Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Goddess of Chaos напиша:
Ко дотичната али за турското благо...па радост е бре :)

hehe sakas da ti gleam?!
site se tepaat za moeto gleanje ama ne se daam lesno :kez:

Goddess of Chaos напиша:
Ја кафе ќе ти донесам и шеќер и вода ако треба и ќе ти платам само да ми глеаш...:icon_lol:

awe iam toa...ali ti kje treba da go svaris poso neznam da varam ja kafe...ili bibe kje ja vikneme-DA ZNAES KAKVO SIKTER KAFE PRAI...da se otruesh :pos:

ali prvo moram da vidam,ako imas negativna energija nemozam da ti gleam posto posle glava me boli hahah

Кафе пијам исклучиво филтер или еспресо, ако немам автомат при рака, и Нескафе ќе помине, само да не е турско кое баш не го сакам многу._Ако ептен нема друго, тогаш и турско ќе се напијам, ама ич не ми праи филинг, како манџа ми е некако.:ija::kafe:

Bez lonce kafe,ne mi poagja denot. TURSKO se razbira. I taka uste nekolku loncinja vo tekot na celiot den. Bidejki mnogu pijam kafe mora e TENKO,RETKO,SLATKO!!!
Ako ne se napijam vakvo kafe,ne me biva za nisto,a narocito ne za rabota.
Porano piev Espresso vo ogromni kolicini i nadvor i doma,no pocna da mi steti na srceto (nesto cudno se razlupuvase),pa morav da si go skratam toa zadovolstvo,a kako mi bara dusava ponekogas,leleee...se izligaviv...:)

doti4nata напиша:
hmmm awe ja retko pijam kafe ali koa pijam najcesto tursko gorko(od blago pa sredno do ova stignav :) ) ili ladno nes...sto vika smizlicka samo za gleanje mi e turskoto,detska radost hahahha...
mnogu se raduvam koga nekoj mi glea,pa posledbno ako mi pogodi :pos: :je:

Не сум пробал а и немам некоја желба да пробам кафе, а за будење или учење до покасно кафе не ми треба. Али затоа чај си пијам редовно од нане ми е највкусен.

ууу...највише сакам макијато у енерџи после школо (негде 1 саат) мада почесто пијам пиво

Nescaffee definitivno :) Najslatko i najveke uzivam koga go pijam vo drushtvo na lugje sto gi sakam.

Nescafe дефинитивно, турското не можам да го поднесам

Kafe pocnav da pijam uste vo sredno radi gledanje:kajg: i den denesen ne mozam da go ostaam :icon_lol:
Ako ne se napijam cel den me boli glava mi se losi, se dodeka ne se napijam(psiha de). Najmnogu sakam kapucino.:kajg:

Кафето, пијалок на нашата и вашата младост, старост, и се она помеѓу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom