Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш пијам...коа ќе се сетам дека постои Nescaffe 3 in 1 си пљуцкам...:pos:

Нонстоп бе у последно време,по 60 кафиња дневно...
преку таквото од кафе...а само Nescafe ми е така поубаво,другото го пијам оти мора со нешто да се будам насабајле..

Пијам само во кафич нескафе, или макијато особено бо казабланка најубаво ми е

Еј па коа треба да спремаш испит па без кафе тоа нее возможно бе. Иначе кафе од сабајле ми е најслатко.

мразам кафе...кај мене дома сите се кафеџии и многу ми се чудни по 5-6 на ден пијат кафе...јас лично не го пијам оти не ми е вкусно и нема позитивно дејство врз мене...:toe:

горко турско од сабајле мераци
и понекогаш навечер кога се спрема испит и нормално најдобро е во :3:

Зависно каде се наоѓам, пијам:

10 регуларни еспресо кафиња или 1,5 литар филтер кафе со густина како турско кафе :wink: .. како и да е, кафето во тие количини го конзумирам до некаде 12 часот. Без шеќер, без млеко i без цигари.... My name is Gorco and i'm addict

Si se druzam so kafeto minimum 3 pati vo denot...sabajle zadolzitelno espreso si pravam na masinata....na fakultet nescafe 3 vo 1 i ako se priberam doma porano od faks si pravam tursko zadolzitelno. Nekade kaj 18:00 pravam uste edno tursko ili 3 vo 1 i kako sto gledate kafeto si go kazuva svoeto. Postov go pisuvam vo 03:24 a mene uste ne mi se spie :pos:

kafe13.jpg

не можам без него:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom