Видео: Снимил девојче како лебди во шума

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Сега даваа за оваа на телевизија на Сител,да признаам малку се наежив,а што ако не е фотомонтажа?
Може стварно Ред Бул дава крилја:tv:
Идам до продавница да си купам и јас,my dream is to fly over the rainbow so high :pipi:

Сега даваа за оваа на телевизија на Сител,да признаам малку се наежив,а што ако не е фотомонтажа?
Може стварно Ред Бул дава крилја:tv:
Идам до продавница да си купам и јас,my dream is to fly over the rainbow so high :pipi:
Ако толку ти се лета најди си другарче од Струмица па летај ,од ред бул може само шекер во крв да закачиш
:pos:

Ако толку ти се лета најди си другарче од Струмица па летај ,од ред бул може само шекер во крв да закачиш
:pos:

Ке пробам прво со Ред Бул де,ако добијам ке одлежам во болница :pos:
Не ми се оди за Струмица сега.

Не ми се верува дека и на вестите на Сител кажаа...:tapp:

1.JPG2.JPG од прва кога го видов приметив ко сенка у позадина си помислив дека се гранки пред камерата не фокусирани, ама мотав напред назад да ги видам подобро и ако се земе предвид дека камерата е на едно место , позадината ке биде иста цело време а тука се гледа дека дрвото менува местоположба. Според мене лажга а ако е на сајли немора да се откачи него ке и пуштат сајла и ке си потрча два три метри вон дометот на камерата и режисерот ќе каже: well done everybody its a wrap/ Само на руски разбира се .

П С Законите на физиката не се создадени од луѓе со пет сетила .

Денот кога мајка и плачеше..............

Е Тарзане, им го еба филмот на луѓето....:nesum:

Видеово е качено на youtube на 02.03.2009

Хахахха... епа во недостиг на нови вести за нечие апсење, дај шта даш. ;)))

Девојчево до сеа сигурно одлебдело до месечината. ;)

Како не го приметија кучето кога трчаше накај нив.. туку продолжија да летаат. Друго, каде баш во цела шума они најдоа до пат да се забавуваат... Сепак интересни работи доаѓаат од Мајка Русија, девојче што е рендген, па срушено НЛО во СССР, сега дете лебди, ват ис некст?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom