Вицеви без наслов 2 дел

Разговараат црнка, црвенокоса и русокоса:
Црнката: – Ех, што сакам да бидам јаболко па да ме милуваат, да ме гризат… да ме гризат… се додека не
свршам!
Црвенокосата: – Ех, што сакам да сум сладолед, па да ме лижат, да ме лижат… се додека не свршам!
Русокосата: – Ех, што сакам да сум грамофонска плоча, па да ме вртат, да ме вртат… а кога ќе свршам да ме свртат од другата страна па повторно да ме вртат додека не свршам… и повремено да сменат игличка!!

Бринета, црвенокоса и плавуша пијани со автомобил се враќале дома. Направиле сообраќајна несреќа и сега стојат пред портите на Свети Петар.
Прва оди бринетата:
-Во оваа книга се запишани сите твои гревови. Гледаш ли колку е голема. Тоа е затоа што многу си грешела. Ќе те пуштам во рајот само ако го издржиш ударот со оваа книга по глава. Ако не го издржиш ќе одиш во пеколот. Такви се правилата.
-Бринетата ја наместува главата, Свети Петар ја зема книгата и ја треска силно. Бринетата паѓа, одвај се исправа на нозе и влегува во рајот.
Оди црвенокосата. Се слуша јак удар. Влегува во рајот лазејќи, таму ја дочекува бринетата се погледнуваат и си велат:
- Нема шанси да издржи!
Оди плавушата. Некое време владее тишина и на крај влегува плавушата во рајот без никаква повреда.
Бринетата и црвенокосата прашуваат:
- Што се случи? Нели Свети Петар те удри со книгата со твоите гревови по главата?
- ХА ХА! Не можеше да ја крене!!!

Гоца: Што ке праиш за Валентајн?
Сунчица Драгонски: Незнам, што дн се пада?
Гоца: Петак
Сунчица Драгонски: гра

:ROFLMAO:

Дебелиот Цветко стои пред детска градинка. Поминува покрај него воспитувачката и го прашува:
- Извинете вие чекате дете?
- Не, тоа ми е од пиво!
:pos:

Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена , деца , комшии сите селани по ред све живо по*бал... Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал... Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Низ времето Тито Бранко и Грујо...

Се вози Тито со воз, и возот наеднаш застанува. Излегува Тито и оди кај машиновозачот и го прашува:
Зошто возот застана?
Па немаме повеке пруга, одговорил машиновозачот.
Брзо викајте ја младината да направат пруга, рекол Тито.

Се вози Бранко со воз и возот наеднаш застанува. Излегува Бранко и оди кај машиновозачот:
Зошто возот застана, пршува Бранко,
Па немаме повеке пруга, одговорил машиновозачот
Брзо извадете ја пругата што ја поминавме и поставете ја.

Се вози Грујо со воз и возот наеднаш застанува и овој оди кај машиновозачот
Зошто застанвме, прашува Грујо
Па немаме повеке пруга, одговорил машиновозачот.
Нишајте го возот да изгледа како да се возиме, рекол Грујо.

Учителката по македонски им рекла на децата да напишат нешто необично што им се случило минатата недела.
Игорче чита:
- Мојот татко падна во бунарот.
- Господе, дали е татко ти добро сега? - прашала учителката
- Сигурно е. Вчера престана да вика за помош.

Две плавуши,една од едната а втората од другата страна на реката.
Првата и довикува на втората,
- Еј, Како да дојдам на другата страна?
А втората и оговара,
- Па ти си на другата страна

Отишле Трпе и син му на сточен пазар.
Тато зошто овој човек ја чепка кравата за градите?
- За да виде дали е добра кравата, дали дава доволно млеко, а можеби и ќе ја купи. Утредента Трпе седел во некоја кафана, а малиот Трпе трча и на цел глас му вели:
- Тато брзо дома чичко поштар сака да ја купи мама!

Како ќе познаеш дете од црногорец и јапонка?
- Се' сака да направи... ама многу го мрзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom