Вицеви без наслов 2 дел

- Еј мамо, стигнав... се отпакувам.

М: typing...

- Добро поминав по пат...

М: typing...

- Ти како си?

М:typing...

-Добра?

М: Сине стигна?

-Ми смрдиш на ракиja...
-И ти ми смрдиш на пот, па си ќутам...

Еден селанец фатил риба во реката и ја однел на жена му да ја зготви. - Ете ти една риба да ја испржиш! - Немаме зејтин. - Тогаш со свинска мас. - И мас немаме, на „пишанка“ одамна не ни даваат во продавницата. - Добре де, ајде свари ја! - И вода немаме, претпладне ни ја исклучија оти не сме ја платиле од лани. Селанецот се изнервирал, отишол до реката и ја фрлил рибата во водата. А рибата изпливала на површината и почнала да вика: - Да живее Владата ! Да живее Владата! :icon_lol:

Си гледаат две другарки на кафе и едната и вика на другата:
-Опааа гледам секс покажува во шољава...
-Кај гледаш тоа?
-Па еве буквата Ч
-Па од кај секс?
-Че те ебат

Жената љубоморно го испитува мажот:
- Чув дека имаш нова секретарка. Колку години е?
- 24.
- Како се справува со работата?
- Па, не е многу лоша.
- Кој ја вработи?
- Главниот шеф.
- А, убава ли е?
- Не можам да кажам, тоа е прашање на вкус.
- Плава е?
- Да.
- Слаба ли е?
- Да.
- Како се облекува?
- Бавно, многу бавно…

Две другарки, во автобус Скопје - Охрид, едната и кажува на другата: - Маци, вчера се испраќавме со дечко ми и прво ме пољуби за образ, ама јас напипав... и гледам дека му е дигнат и се пикнав целата во него.... и он почна да ме љуби по вратот... па по увото... па да ме фаќа по едната цицка, па по другата... јас му го откопчав шлицот... он ми става рака во гаќи... па ова, она...

И одеднаш се слуша од позади во автобусот:

-АБЕ КАЖУВАЈ ДАЛИ ТЕ ЈЕБЕЛ ИЛИ НЕ, СУМ ТРЕБАЛ УШТЕ У ТЕТОВО ДА СЕ СИМНУВАМ!

Трпе и Цветко разговараат. Трпе му вели на Цветко:
- Се сеќаваш ли пред 3-4 месеци кога замолив еден таксист да ме однесе до дома, имав само 50 денари в џеб, а тој пред цело друштво ми рече: „Ако си таков вошкар да немаш 100 денари за такси, оди до дома пеш“.
- Да, се сеќавам, баш беше безобразен.
- Е да знаеш, вчера му се одмаздив.
- Навистина? Како?
- Го гледам паркиран чека муштерии. Пред него паркирани уште 5-6 други такси возила. Влегувам во првото и му велам на таксистот: „Мајсторе, може ли за 50 евра да ме однесеш до дома да ме однесеш до дома, ама во цената е вклучена и партија секс“. Таксистот ми вели:„Мрш надвор педеру еден“. Јас излегов, и влегов во второто такси. И таму го поставив истото прашање, и нормално, и од таму ме избрка таксистот. И така направив во сите коли. За малку се спасив од ќотек. Ама одмаздата е слатка. И така дојдов до мојата жртва, и му викам: „Мајсторе, колку ќе ме чини да ме однесеш до дома, таа и таа адреса?“. Тој ми вели „100 денари“. Јас решително му велам „Вози мајсторе“- и тргнавме.
И така додека ги поминуваше паркираните такси возила пред нас, на секој од таксистите каде што влегов им испратив широка насмевка!

-Ало Близу-
-Да повелете !
-Рутерот не ми работи.
-Добро,ај видете и кажете ми што свети?
-Само ламбата во WC-то....
-Добро ке пратиме сервис...........

Татко и син седат дома и одеднаш слушаат како ѕвони некој на врата.... синот излегува и вика:
- Повелете.
- Ние собираме донации за новиот АкваПарк.
Синот влегол дома и му вика на татка си:
- Тато, тато, од АкваПаркот собираат донации...
А таткото на тоа одговорил:
-Добро сине, дај им една кофа со вода.

:pos:

Блажо и Мара, решиле да собират пари за одмор…
Купиле касичка, и а ставиле у спалната, и решиле сек’гаш каа че имат секс, да турат по 100ден.
Дошло време да одат на одмор, и а отварат касичката, да видат колку пари собрале…… Блажо гледа унатре по 100ден, ама и ногу по 500, и по 1000 ден….. —Маро мори, шо се виа пари, ами ја ставаше само по 100 ден…..
—Ами Блажо, не се сите каа тебе стиснати……

Незнам дали го има некој напишано.

Некој Македонец иде кај Мијалков со идеја за бизнис.Му носи проект,план се презентира и чека одобрување за да почне да го спроведува.
Мијалков вика - важи дечко,прати ми го ова се на мејл па јас уште еднаш да го разгледам и ќе те известам.
Типов се согласува само вика -кажете ми на кој мејл да ви пуштам ?
Мијалков вика- Прати на било кој ,сите ги читам.

:pos::pos::pos:

а може и не е виц..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom