Вицеви без наслов 2 дел

Недела навечер, си лежат Трпе и Трпана у спална и Трпе полека пушта рака накај Трпана:
- Те молам Трпе, немој сега, утре морам да одам на гинеколог.
Трпе не се откажува и по некое време пак пушта рака:
- Трпанче, а на забар... Ќе идеш утре?

Вoзрасен евреин раскажува:
- Нашето семејство беше толку многу бедно, што ако се родев како девојче, немаше да имам со што да си играм...

Неκој тип се фалел:
- сум ја ебел оваа, онаа...
И дρугаρ му му виκа:
- заρ и таа бе, таа е нимфоманκа!?
А овој збунет( не го знае збоρот)
- абе неκа κρаде κолκу саκа, добρо се ебе!

Жена оди кај гинеколог:
- Докторе, зошто кога имам секс секогаш плачам?
- Како така? - прашал докторот.

- Па... Проверете ќе видите...
Почнал докторот. Работел, работел... таа задоволно воздивнувала, но не плачела.
- Еве, не плачеш. Зошто лажеш?
Таа:
- Не запирај, ќе видиш...
Продолжил докторот, втор пат, трет пат и на крај рекол:
- Не можам повеќе....
А жената со солзи во очите:
- Е така кога ќе ми речат :place::place::place::place::place::place:

Бугарот Киро, гостувал кај својот пријател турчин - Ахмет.
Турчинот направил страшна софра. Имало и танчерки. Откако си каснале и пивнале - Ахмет вишол, дека Киро се загледува по една од танчерките:
- Ајше, ај одведи го Киро, олабави го, оти многу е напрегнат!
Отишле и Киро добил целосно опуштање.
Се вратиле, пирот продолжил, а Киро се загледал во друга танчерка.
- Атиџе, - рекол Ахмет, - олабави го малку човекот!Многу е напрегнат!
Ритуалот се повторил. Се вратиле на софрата и продолжиле со јадењето и пиењето, но на Киро му дошла дремка и тој задремал . Вишол Ахмет и му рекол на градинарот:
- Хасане, ај натегни го човекот, нешто многу се олабави !

Зошто Мексико нема натпреварувачи на Олимпијада?
- Бидејќи сите оние кои трчаат брзо, скокаат високо или пливаат брзо се преку границата.

- Знаете ли, шефе - рекол сезонскиот работник на газдата на огромни површини со житни насади- кога работам кај вас имам постојана грижа на совеста .
- Но зошто? - се зачудил работодавачот.
- затоа што лишувам од работа најмалку три впрегнати животни...[DOUBLEPOST=1407789365][/DOUBLEPOST]Шеф се обраќа на работникот којшто страда од мамурлук:
- Пак ли си пиел за викендот?
работникот:
- Пиев, но ако плаќавте нормално , бар ќе замезев и немаше да сум во ваква состојба ко сега .

Во една фирма луѓето работеле многу. Работното време било од 9:00 до 17:30 часот, но сите доаѓале во 7:00 и работеле до 21:00 ч . Еден од вработените започнал да иде во 9:00 и да си оди во 17.30 ч.
Шефот го извикал и му рекол:
- Колега, ништо лошо нема, тоа е работното време, но оставате лош впечаток на останатите.
вработениот одговорил:
- Шефе, но јас сум на одмор ...

Разговараат јапонец и македонец. јапонецот вика: Ние работиме по осум часа на ден – два за себе си, два за императорот и четири за Јапонија. Македонецот му одговара: Ние па работиме по два часа – затоа што император немаме, а искрено да ти кажам за Јапонија баш ме боли стојко .

Седнал зајко под некое дрво во шумата се напафкал мара и се дере пее урла сите животни го слушнале. Прва дошла лиска и му вика: Зајко што правиш бе?
Еве пушам трева а на мечката ќе и ебам мамата!
Лиска збунета трк кај мечката и кажува вака и вака, мечката се чуди и на лиска и вика ај бриши го местите зајко да го тепам ја брка лисицата.
Доаѓа буфот го глед зајко се чуди иго прашува: Зајко што правиш бе?? Еве бе буфчо седам, пушам трева а на меца ќе и ебам мамичето! Буфот збунка одма трча кај меца и кажува зајко вака рече, ама меца скептик го брка и него и му вика не го местете зајко зошто вас ќе ве истепам!
По некое време иде волкот го слуша зајко се дере пцуе и го прашува зајло што е работава бе?? Ништо бе волчко еве седам пушам трева а на мечката ќе и ебам мајката. Волкот зачуден оди и кжаува на мечката вака и вака. Мечкава се чуди и си вика абе ај јас да видам што е работава?!? Оди кај зајко и го прашува зајко што правиш бе???
Ништо бе мецо еве седам пушам трева и јадам гомна!

Возат двајца Цигани шпедитер, п'н со старо железо по нагорнинката,
и кобилата од напор прднала, и едниот Циго вика:
---А бе братучеде, шо вака замириса бе...
---Ламел'та братучед ламел’та…....:icon_lol:

Екскурзија во зоо-парк. следи објаснување:
- Тоа е слон. Живее во џунглите на Индија. Половиот акт му трае 2 часа.
Жената кон мажот:
- Чу ли?
Мажот се натажил. Понатаму:
- ова е нилски коњ. Живее во Африка. Половиот акт продолжува час и половина.
Жената:
- Чу ли?
Мажот пак се смуртил.
- ова е северен елен. Живее во тундрата. Половиот акт трае три секунди.
Мажот:
- Чу ли? А? Чу ли?
Жената:
- Глупак! Види само колкави му се РОГОВИТЕ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom