Özil <3 PP
Pass Master
- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 245
- Поени од реакции
- 750
Се фали 85-годишен дедо на докторот :
- Докторе мојата жена е трудна. Докторот го тапка по рамено и му вели :
-Да ти раскажам една случка.... Одел ловецот низ шума и сретнал мечка, ја вперил пушката во мечката но видел дека тоа не е пушка туку е чадор. Го вперил чадорот кон мечката и гледа чудо, мечката е убиена. Дедото на тоа одговара :
- Но, тоа е невозможно, сигурно некој од позади ја убил мечката, а ловецот тоа не го забележал. Докторот со потсмевање му одговара :
- Баш така дедо, баш така ...
--- надополнето: 15 мај 2013 во 22:04 ---
Син на некој арапски шеик студирал во Скопје.
После еден месец им пратил писмо на своите родители :
-Овде е преубаво, луѓето се прељубезни и баш ми се допаѓа тука. Но, понекогаш ми е многу незгодно кога јас ќе излезам од својот позлатен мерцедес и кога ќе видам како моите професори доаѓаат со трамвај.
По неколку дена стигнува чек од 1 милион долари и писмо од дома во кое пишува :
- Сине, немој да не брукаш купи и ти трамвај.
- Докторе мојата жена е трудна. Докторот го тапка по рамено и му вели :
-Да ти раскажам една случка.... Одел ловецот низ шума и сретнал мечка, ја вперил пушката во мечката но видел дека тоа не е пушка туку е чадор. Го вперил чадорот кон мечката и гледа чудо, мечката е убиена. Дедото на тоа одговара :
- Но, тоа е невозможно, сигурно некој од позади ја убил мечката, а ловецот тоа не го забележал. Докторот со потсмевање му одговара :
- Баш така дедо, баш така ...
--- надополнето: 15 мај 2013 во 22:04 ---
Син на некој арапски шеик студирал во Скопје.
После еден месец им пратил писмо на своите родители :
-Овде е преубаво, луѓето се прељубезни и баш ми се допаѓа тука. Но, понекогаш ми е многу незгодно кога јас ќе излезам од својот позлатен мерцедес и кога ќе видам како моите професори доаѓаат со трамвај.
По неколку дена стигнува чек од 1 милион долари и писмо од дома во кое пишува :
- Сине, немој да не брукаш купи и ти трамвај.