Велики Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе ве потсеќа на Лестер не ми е јасно.
Ич не си личат, ама ич.
Исти се брат, ко јајце на јајце. Само Спејко е ко поп, овој беше ќос во брадата. Него која ја викавте претходно цици вртела во базенот? Не гледам, па ме интересира ако има некое клипче да ѕирнам. :D

Исти се брат, ко јајце на јајце. Само Спејко е ко поп, овој беше ќос во брадата. Него која ја викавте претходно цици вртела во базенот? Не гледам, па ме интересира ако има некое клипче да ѕирнам. :D
Таа плавата од сестрите, не знам као се вика.

9:40

Леле оваа Ивона колку е глупа, боже мој. Се расправа пола саат за ништо.

А овој МC што бил со таа мрсната коса, тој треба дефиницијата сељачина по него да ја пишат. Па брате, два збора, брааате, еден збор, братееееее, брате бе, братеееееее!
Ти ебам и брате ебаго, го мутирав тв ради тикваров немиен.

Леле оваа Ивона колку е глупа, боже мој. Се расправа пола саат за ништо.

А овој МC што бил со таа мрсната коса, тој треба дефиницијата сељачина по него да ја пишат. Па брате, два збора, брааате, еден збор, братееееее, брате бе, братеееееее!
Ти ебам и брате ебаго, го мутирав тв ради тикваров немиен.
Да да, дигната е малце таа Ивона, џабе е толку убава кога е тупа малце.

Мене раперот ми е баш океј лик, топ му се суканиците не заебавај. :roker:
Таа Стефани знае да биде напорна некад.
Некако како никој со никој да не се дружи, тапа се.

Ќе им ебам све циганско на тие педерастичните браќа ако не дај боже испадне Барбара утре. Ќе им ебам крфта циганска, конкуренција им била. Мрш/

Да да, дигната е малце таа Ивона, џабе е толку убава кога е тупа малце.

Мене раперот ми е баш океј лик, топ му се суканиците не заебавај. :roker:
Таа Стефани знае да биде напорна некад.
Некако како никој со никој да не се дружи, тапа се.

Ќе им ебам све циганско на тие педерастичните браќа ако не дај боже испадне Барбара утре. Ќе им ебам крфта циганска, конкуренција им била. Мрш/

Епа сега првпат го погледав малце повеќе раперот, дека во кадар беше кога пцуеше и се глупираше, рамно со 0 ми е помножен, апла сељачко понашање има.

Инаку ова циганиве се најинтересни жити се. Само они ми се смешни. :D

стефани е напорна со тоа боли ме курац брате и шта сад , бла бла и опет боли ме курац брате јебига јебига , кој курац ма тај ли го ти го *збрца* ервин :D

Епа сега првпат го погледав малце повеќе раперот, дека во кадар беше кога пцуеше и се глупираше, рамно со 0 ми е помножен, апла сељачко понашање има.

Инаку ова циганиве се најинтересни жити се. Само они ми се смешни. :D
Aбе кој наинтересни ебате педерастичните, неможам да ги гледам, какви се со тоа гласчињата. Тој со кратката коса се трпи некако ама тој со тоа коњскиот опаш на глава неможам да го слушам. Таткото и мајката се шема, поготово старата коа му се дере на бркот аххахахахаха.

Тапа е некако, нема никој што праи смешки и заебанции, оваа Стефани се глупира, другиве како повлечени некако, тој Бране уста не отвара, Горан исто, сестрите ќутат, само раперот е најгласен од сите.

Aбе кој наинтересни ебате педерастичните, неможам да ги гледам, какви се со тоа гласчињата. Тој со кратката коса се трпи некако ама тој со тоа коњскиот опаш на глава неможам да го слушам. Таткото и мајката се шема, поготово старата коа му се дере на бркот аххахахахаха.

Тапа е некако, нема никој што праи смешки и заебанции, оваа Стефани се глупира, другиве како повлечени некако, тој Бране уста не отвара, Горан исто, сестрите ќутат, само раперот е најгласен од сите.

Јас им се чудам на тоа колку си се сложни. Ама стварно. Мене да ме затворат да иам комуникација со овие од дома само, после прв ден ќе се испцуеме, а можда и полошо. Овие гајле си немаат, се им е рамно. :D
Инаку исти гласчиња имаат, женски гестикулации бетер и од Андреа.
Туку, веѓите прееска ги заприметив дека си ги дотеруваа со моливче. :pos:

Jas sega zirnav ova dzontra so stavil klip, toa ciganite koj krs se, a ovie pa bestii so ve chudi neznam, nasion so glumi Ragnar neso ili mene taka mi se pricinuva ?
I KAZETE NIE OD STEJTOJNE SO SNE KAJ DA PRATIME

Јас незнам зошто воопшто ги ставиле Циганите во шоуво. Ем не се интересни, ем одвратни се, ем прават шоуво да биде одбивно.

^ Да не беа циганите шоуто ќе немаше ни пола гледаност од тоа што има сега.

Добра заебанција им направија денес , очекував дека ќе биде слично нешто. Циганците се исплашија од Зорица кога им рекоа дека тој што ќе го отпаднат ќе дојде кај нив.:pos:

Јас незнам зошто воопшто ги ставиле Циганите во шоуво. Ем не се интересни, ем одвратни се, ем прават шоуво да биде одбивно.
За такви како тебе да го гледаат шоуто. Логи4но не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom