Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа "small minds discuss people" е во смисла оговарање/малограѓанштина -- а не изучување на човечката анатомија или психологија на однесување на масите.Цитатов ме натера да постирам во темава...
Најглупиот можен цитат што некој може да го бутне на Фејсбук, Кајгана, Твитер или било каде. Од најстари времиња интересот на човекот бил самиот човек. Целата наука, од сите сфери, се темели на истражувањето на човекот. Идеите што се дискутираат се за да се зголеми благосостојбата на човекот, исто како и настаните. И идеите и настаните се периферии на човекот.
Не можам да ги гледам оние педерастичнине браќа цигански.![]()
Јас само секс сцените ги гледам онлајн.
Тоа се смета дека го гледам ВБ?
Не си једини, пре би ја прцнал Барбара.Изглеа само мене ми е грда таа со пирсовите![]()
Океј, ти земи ја Барбара, ја ИвонаНе си једини, пре би ја прцнал Барбара.![]()
Овој Спејко мене ненормално ме потсеќа на оној Лестер што беше пред кусур години у ВБ.А овој нашиов кој е бе, познат ми е од негде, има некој фб линк да ми прати да го видам поубаво?!
Како бе ве потсеќа на Лестер не ми е јасно.Овој Спејко мене ненормално ме потсеќа на оној Лестер што беше пред кусур години у ВБ.![]()