- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
мене еден ми рече дека ќе се моли за мојата душа![]()
И јас ќе се молам за твојата душа, пропушташ епизоди од Саут парк.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене еден ми рече дека ќе се моли за мојата душа![]()
И јас ќе се молам за твојата душа, пропушташ епизоди од Саут парк.
Зошто бе?Колку ли е очаен Бољер компани, па пушта огласи под друго име на фирма......Друго име, стари газди и навики.... Очигледно го научија што работодавач е , па работници не може ни за лек да најде......
За тие што мислевте дека се заебавам со апликацијата за работа со залепена визит карта, да ве демантирам веднаш дека не е никаква заебанција сликата. Типката со апликацијата е мртва сериозна, маж и е главен рекетар во Велес и нивна ќерка е Деси Николова, како ли и да и беше презимето. Ако не ви звучи имево познато, тогаш познатата ВМРО соната која доби награда дело на годината или што и да беше ќе ви зазвучи сигурно.
За тие незнам, ама денеска прошетав околу пазарот и не ми се веруваше колку "брадосани" видов.Нешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера.
а?
Или јалнаш сум?![]()
Добро сеа па и ти, брада е во мода, немора да значи дека се од ониеЗа тие незнам, ама денеска прошетав околу пазарот и не ми се веруваше колку "брадосани" видов.![]()
И зад Авона кај што беше Нико ресторанот се збираат.Имаат и цркви да им ебам племето, знам кај саатот имаше едно црквиче, исто и на Костурка, кај Варналиите има една барака...
У тие нововерци Огнена Планина член е Џими црнецот, од рекламата за добра вода, порано неколку пати го имав видено на улица пред бараката.И зад Авона кај што беше Нико ресторанот се збираат.
Таа кај саатот е Адвентистичка. Таа одамна постои на истото место.
А најјако од се ми е Огнена ПланинаТаа е блиску кај Дос у таа бараката пред распаѓање
![]()
Од "оние" се.Добро сеа па и ти, брада е во мода, немора да значи дека се од оние![]()
Има и такви, посебно ова циганиве за некој денар одма газот го продаваат.Од "оние" се.
Може не сум многу по модата, ама не сум ни слеп да не можам да ги разликувам модерниве, sons of anarchy wannabes брадоњи, од "оние", не толку модерните.
Има и такви, посебно ова циганиве за некој денар одма газот го продаваат.
И оџата е доста сумљив човек, школуван е таму некаде на блискиот исток, може да му текне некој ден да ги спакува бомбите и "Алах Акбар" среде пазар.
од сигурни извори ти тврдам дека има за "џихадист завршено"Гледаш многу амерички филмови.![]()