Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување

Ова Заев можеше уште пред 5 години да го реши,ако си го гледал интервјуто на Канал21,викаше и за во Чашка таа циглана дека имал неотпакована печка,и други апарати за да може веднаш да се почне со работа..Само не дадоа овие.Можеше уште многу навреме да се реши ситуацијата.

Ова Заев можеше уште пред 5 години да го реши,ако си го гледал интервјуто на Канал21,викаше и за во Чашка таа циглана дека имал неотпакована печка,и други апарати за да може веднаш да се почне со работа..Само не дадоа овие.Можеше уште многу навреме да се реши ситуацијата.

Мешовитата македонско-турско-бугарско-српско-Белизе фирма ...

f.jpg

Интересното е тоа што веќе 2 месеца низ Велес шета еден Manager со бел Hyundai x35 и бара работници за конкретнава инвестиција .:kafence:

По горе опишаниов Manager е поранешен Магационер во истиот капацитет ,а сега е успешен стопанственик кој тргува со градежни материјали ... :yid:

Се разбира не треба да се заборави дека со неговиот вртоглав успех оди и нова мома , која ја замени претходната сопруга ,само што не се има време да се дооформи соодветно образование, па истото е останато на ниво ВКВ Мајстор - Металоглодач ...:zver:

И последно ама најважно од се , јунаков има активно учество и членска книшка од преродбениците :oeoeoe:

Компанијава купувач e до толку е сериозна , што нема ни web strana ... ни бутур ...:popce:

Ама тоа е ...не успеале да направат ... се било на брзина , се брзале луѓето ...:tvg:

Како и да е наскоро ќе следи ново сечење на црвена лента слично на ова :

10869798_743951242397598_6338925136899418212_o.jpg

ПС : Треба да се внимава на левото и десното крило на фотографијата погоре ... тоа е тоа... нашето Duo Fantastico ...:motorce:

Остваруваме ... нели ...:toe:

Последно уредено:
Дечки каде прават навлаки за коли во градов?

Нешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера. :sneaky:
а?
Или јалнаш сум?:unsure:

Нешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера. :sneaky:
а?
Или јалнаш сум?:unsure:

Во право си. Јас не можев да верувам кога дознав за некои х персони што навлегле во тие води, а претходно ги исмевале оваквите секти. Знаеш што имаат заедничко овие луѓе? Сите имаат слаб карактер и период во животот во кој претрпеле голема траума. Токму оваквите личности се таргет за сектите, или без мозок, или слаб карактер и трагедија во тој момент. И баш таквиот момент е погоден за овие да „нападнат“. Ме плаши што Велес врие од апатичен и изгубен народ.

Во право си. Јас не можев да верувам кога дознав за некои х персони што навлегле во тие води, а претходно ги исмевале оваквите секти. Знаеш што имаат заедничко овие луѓе? Сите имаат слаб карактер и период во животот во кој претрпеле голема траума. Токму оваквите личности се таргет за сектите, или без мозок, или слаб карактер и трагедија во тој момент. И баш таквиот момент е погоден за овие да „нападнат“. Ме плаши што Велес врие од апатичен и изгубен народ.
Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.
И не само без мозок, бираат и луѓе кои се во состојба суштински да навлезат во тоа, и потоа им го перат мозокот, јасно ми е и многу добро знам.
Знам и кога и од кои личности почна да се шири ова, кога доживеа кулминација, ама сега сум запрепастена кога гледам по фејсбукот, нон стоп налетувам на нив, претерано ги има.

Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.
И не само без мозок, бираат и луѓе кои се во состојба суштински да навлезат во тоа, и потоа им го перат мозокот, јасно ми е и многу добро знам.
Знам и кога и од кои личности почна да се шири ова, кога доживеа кулминација, ама сега сум запрепастена кога гледам по фејсбукот, нон стоп налетувам на нив, претерано ги има.

Еден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат. :pos:

Еден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат. :pos:
Оние тајфата неписмењаци, Ангел Црни, шо ни осмо немаат завршено почнаа да ги шират тие пропаганди.
Ама неможев да поверувам колку луѓе завлекле.
А завлекувањево е почнато негде околу 2006/2007ма година. Тогаш почнаа да се шират.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom