- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 353
- Поени од реакции
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велешки Киро Ќучук се продаде ...
Новиот сопственик е мешовитата македонско турска фирма ,,Еуро прик компани,,
На наддавањето учествувале две странки а највисока понуда доставиле Турците ...
На Собранието беа прифатени и продажбата на некогашните мензи нa Пелагонија, кој за 4,5 милиони денари ги купи велешки ,,Брамс,, како и продавница кај Градскиот пазар која ја купи физичко лице Стефан Мишев за 380 илјади денари...
Доколку не се уплатат средствата, за било кој предмет на продажба, таа се поништува и се оди на негова поделба - изјави стечајниот управник Ацо Петров...
Остваруваме 24/7![]()
Преродбата продолжува и никогаш не запира![]()
Ова Заев можеше уште пред 5 години да го реши,ако си го гледал интервјуто на Канал21,викаше и за во Чашка таа циглана дека имал неотпакована печка,и други апарати за да може веднаш да се почне со работа..Само не дадоа овие.Можеше уште многу навреме да се реши ситуацијата.
Нешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера.
а?
Или јалнаш сум?![]()
Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.Во право си. Јас не можев да верувам кога дознав за некои х персони што навлегле во тие води, а претходно ги исмевале оваквите секти. Знаеш што имаат заедничко овие луѓе? Сите имаат слаб карактер и период во животот во кој претрпеле голема траума. Токму оваквите личности се таргет за сектите, или без мозок, или слаб карактер и трагедија во тој момент. И баш таквиот момент е погоден за овие да „нападнат“. Ме плаши што Велес врие од апатичен и изгубен народ.
Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.
И не само без мозок, бираат и луѓе кои се во состојба суштински да навлезат во тоа, и потоа им го перат мозокот, јасно ми е и многу добро знам.
Знам и кога и од кои личности почна да се шири ова, кога доживеа кулминација, ама сега сум запрепастена кога гледам по фејсбукот, нон стоп налетувам на нив, претерано ги има.
Оние тајфата неписмењаци, Ангел Црни, шо ни осмо немаат завршено почнаа да ги шират тие пропаганди.Еден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат.![]()
Еден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат.![]()