Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утопија ни е Велесов!
Епа редовни си се тие шо се членови на атлетски клубови, а тие имаат право да ја користата патеката. Кога ќе видиш јас и ти шо одиме еднаш во 5 месеца немаме право, а тие шо одат редовно имаат право да трчаат.Чуварот за што е таму за да грицка семки ? Плус ионака тие што трчаат таму си се редовни па сигурно нема да дозволат да уништува некој додека се таму.
Епа редовни си се тие шо се членови на атлетски клубови, а тие имаат право да ја користата патеката. Кога ќе видиш јас и ти шо одиме еднаш во 5 месеца немаме право, а тие шо одат редовно имаат право да трчаат.
На крај краева, големиот парк е тука, таму во секое време може да се трча.
Јас одам 3-4 неделно па не сум член на атлетски клуб а такви како мене има барем уште минимум 100 што сега не ни даваат да трчаме, плус ајде ние 100 да се тргнеме на страна како сакаат да има спорт во градов кога со затворањево на стадионов нема никој од помладите да се излаже да тренира атлетка.. си вишол негде некој атлетски клуб од градов да објави дека прима членови и сл ? Да не ме сватите погрешно не сум против атлетските клубови бидејки знам дека им треба ваков простор ама сигурно не им сметаат рекреативците бидејки и они самите се ептен малку..
Инаку знаев дека ќе ми го спомнеш паркотсамо што таму пола патека не е безбедна минат коли по истиот пат што се трча, пешачат стари луѓе по патеката, си се шетаат мајки со децата во колички, чат пат и кучињата си ги рашетуваат по истата патека.
Vaka dobra atletska pateka retko se naoga.Auuuu i zabtanuvaat da trcas[emoji1]Наводно убиецот бил позади оној нискиот со белата маица на 32 секунда
Истово се дешава и години наназад на атлетската патека. Греота е пола атлетичари репрезентативци се, а не можат асален тренинг да си направат од родители со деца, од манекенки и од шминкери. Знам дека има и луѓе шо стварно сакаат да се истрчаат да се рекреираат, ама ете го паркот идеално место е за тоа.
Иначе еве како изгледа стадионот летно време од перспектива на еден атлетичар
![]()
![]()
Наводно убиецот бил позади оној нискиот со белата маица на 32 секунда
Ами ај ако не па за зимница да го чуваме..Епа ај ако не нека остават секој да влегува на стадионов па за 2 години да се сјебе се живо и диво...