Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Поправката на нов мост била 5 000 000 евра
Абе овие нормални ли се или некој друг нафта пие????
Да не го позлатија случајно јас не сум информиран дека златна ограда е направена..

http://lisica.mk/index.php?option=c...-08-10-11-51&catid=93:glavni-vesti&Itemid=758
Им викав ја да го напраам за петстотче, да плукнам да го забришам али нејќат...

Им викав ја да го напраам за петстотче, да плукнам да го забришам али нејќат...
Не се рабирам ама тие пари се огромни.Цифрава за мостов е смешна......Уште 2 моста нови ќе се изградеа да не се заебаваме.

Јас под реконструкција подразбирав да се зајакнат носачите и стубовите, а нив тоа им значело нов асфалт на коловозот :S

Аиии ама добро ви го потсредиле градов, браос.

Јас под реконструкција подразбирав да се зајакнат носачите и стубовите, а нив тоа им значело нов асфалт на коловозот :S
стварно бе, оти не те прашале тебе пред да почнат да го прават, вака како те глеам, у се се разбираш, браво браво, аферим, ашколсун.

Среден е Велес цакум пакум.Секоја чест/И сега со нов мост мислам дека сме бомбона од град.Да хо лапнеш и да бегаш/7 мин потрошени што го гледав видеово усрано.Едино добро беше музичето во позадина.

Среден е Велес цакум пакум.Секоја чест/И сега со нов мост мислам дека сме бомбона од град.Да хо лапнеш и да бегаш/7 мин потрошени што го гледав видеово усрано.Едино добро беше музичето во позадина.

Омилено нешто им се фонтаните да се прават на нашиве градоначалници :D, стадионот и така беше некоја си донација од УЕФА само трибините и околу ќе го правела општината.

Го средија ли големиот парк? Се засадија ли нови дрва после пустошот што се направи?

Го средија ли големиот парк? Се засадија ли нови дрва после пустошот што се направи?

за мај кога бев јас, видов таму во паркот беше катастрофа трава до коленици а имаше доста што трчаа, патеката тоа е добро треба повеќе од Дервен да средуваат.

за мај кога бев јас, видов таму во паркот беше катастрофа трава до коленици а имаше доста што трчаа, патеката тоа е добро треба повеќе од Дервен да средуваат.

Не зборувам ни за патеката, ни за иизгледот... Пред неколку години ги испосекоа скоро сите дрва. Изгледаше како тажно, постапокалиптично место.

Не зборувам ни за патеката, ни за иизгледот... Пред неколку години ги испосекоа скоро сите дрва. Изгледаше како тажно, постапокалиптично место.

Има насадено тоа е се добро уште редовно да се средува травата, врие од народ летно време а околу трава има огромна.

Кај Гимназија се има случено убиство:(

So kamen go otepale.Postar covek
Greota

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom