Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Bojco да ти кажам и за тоа сум размислувал ама сега за сега тоа место и градба ке ги користам како викендица а за живеење ке видиме понатаму. Иначе накај костурница нели е многу горниште и башка тоа уличките се тесни за минење и сл. мада не знам, не сум бил одамна таму ама кога сум бил тоа сум запаметил. Башка и цигани нели има многу натаму?
не, не какви цигани, какви тесни улички, ти зборувам за таа населба каде што се оди од горе, патот за коли што е, таму изгледа од почеток е замислена и како некоја елитна населба, со широки улици и големи дворови, мислам дека некои од куќите се со базенти ете разгледај на гугл мапс...па ќе видиш како од прилика се убаво распоредени куќите

шо ке гледам, ке отидам викендов еден круг ке направам, секако нема шо да правам, требаше ајвар да правиме ама нема кој да го чува детето. :) па и онака ке се шлаам по цели денови.

шо ке гледам, ке отидам викендов еден круг ке направам, секако нема шо да правам, требаше ајвар да правиме ама нема кој да го чува детето. :) па и онака ке се шлаам по цели денови.
ај види шо ќе решиш последно, па пиши да знаеме дали имаше некакво влијание на крајниот избор кајганава

Ајде помош другарчиња. Каде од нашево гратче можам да си купам алишта за на свадба. Нешто по свечено. Пошто по бутициве Бон Тон , Александрија и остали само блузичиња и фармерчиња има.

Тркни во Штип има еден куп избор а и прилично ефтино е.

Ајде помош другарчиња. Каде од нашево гратче можам да си купам алишта за на свадба. Нешто по свечено. Пошто по бутициве Бон Тон , Александрија и остали само блузичиња и фармерчиња има.
Навахо имаат добар избор :)

STEALTH чоек шо им објаснуваш, ја не знам.:eek:

Ко шо пиша еден еднаш, се знае у Македонија како оди: имаш кочански ориз, беровски компир, ресенско јаболко,тетовски грав и ШТИПСКА пастрамајлија.

Не заборавјте да ме лајкнете.

Ко шо пиша еден еднаш, се знае у Македонија како оди: имаш кочански ориз, беровски компир, ресенско јаболко,тетовски грав и ШТИПСКА пастрамајлија.

И велешки магнет :D

Велешките пити до тука се прочуени. На кого и да му кажам од каде сум, одма им текнува на градот, ради добрите пити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom