Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
истиот перка на скопјанец што му има нарачано ладен сендвич ву има однесено половина леб внатре полн со коцки мраз, ...Типов е зрел за (лудачка) кошула!!!!!!!
Aбе кога ја држеше пицеријата панини, нели и бели пецива продаваше, јас од гимназија излегувам на големиот одмор купувам некоја кифла, и после мене еден стар иде на ред. му вика едно сарајле...не бе не ти давам...прво донеси ми потврда од кај психијатар дека си здрав па после...стариов гл гледа и си отиде!!!

истиот перка на скопјанец што му има нарачано ладен сендвич ву има однесено половина леб внатре полн со коцки мраз, ...Типов е зрел за (лудачка) кошула!!!!!!!

Go znam ova, staro e :D

ај доста го дрндате типов такви ретарди велесов е полн до гуша

Зоки ултрамаратонецот ли е тој што го изгазиле со мотор вчера кај салава...?

Сте виделе ли колкава колона има на патарина..?:eek:

Да не продава некој или да не знае некој да продава градежно земјиште у превалец за викендица? Околу 400-500 квадрата.

Абе има и јас најдов ама испод 1000 квадрата нема, а реално за викендицка со ке ми е толку...

Абе има и јас најдов ама испод 1000 квадрата нема, а реално за викендицка со ке ми е толку...[/quote
Ne moze da nema, javi se ili odi na lice mesto, tamu prodavaat se zivo, i se e delivo, samo javi se i razgovaraj kazi im deka ti e mnogu, ke se dogovorite.I bez toa nemozat nisto da prodadat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom