Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е вистина дека градот ќе се ширел накај топилница и накај лозјата нагоре што се?Некој да одговори ама само ако има точни информации :)
што подразбираш под тоа ќе се ширел, рекоа дека ќе прават парк, ама и тоа сигурно во иднина, има могу работа за да се расчисти од неа.

И јас така знам, дека местото каде што е сега топилницата ќе го прават зелено место, парк и такви ствари.

А со тоа одпадите околу топилница шо ке се прави. Оти парк и зеленило со одпади не одат заедно.

Епа сигурно ќе се направи план да се одстранат и отпадите, сигурно нема така да остават...

Дали е вистина дека градот ќе се ширел накај топилница и накај лозјата нагоре што се?Некој да одговори ама само ако има точни информации :)

па и се шири таму беше се запустено, сега еден куп плацеви имаат изнакупено сеа за дали ќе градат нешто натаму кој знае..
за паркот не бе тој отпад ќе го остават за успомен сред парк да биде :pos:

стадионот чепнат ли е нешто или уште по старо се чека концесионер :)

па и се шири таму беше се запустено, сега еден куп плацеви имаат изнакупено сеа за дали ќе градат нешто натаму кој знае..
за паркот не бе тој отпад ќе го остават за успомен сред парк да биде :pos:

стадионот чепнат ли е нешто или уште по старо се чека концесионер :)
Уште чекаат

Да не знае некој дали постои Fedex во Велес ? Не ми текнува сеа баш најдобро, али кога се оди од автобуска накај центар по мостот од десна страна мислам дека има еден знак на Fedex, па ме интересира дали работи тоа и дали ќе може од таму да пратам нешто во странство... Ако знае некој нека ме цитира тука, итно ми е. Фала однапред. :)
Федех незнам дали имаат човек во Велес, ДХЛ се кај Брако. Продолжи по улицата за кај Керамидна, кај камионите на Марија трејд сврти десно, фактички пред капијата. На десет чекори у среде кал во жолта зградичка и минијатурно знакче си ги нашол ДХЛ. Има и телефон на златна книга.

Јави се и у Федех мора да имаат човек во Велес (поради мал обем на пратки), ќе ти дадат број од некој за овој реон.

Федех незнам дали имаат човек во Велес, ДХЛ се кај Брако. Продолжи по улицата за кај Керамидна, кај камионите на Марија трејд сврти десно, фактички пред капијата. На десет чекори у среде кал во жолта зградичка и минијатурно знакче си ги нашол ДХЛ. Има и телефон на златна книга.

Јави се и у Федех мора да имаат човек во Велес (поради мал обем на пратки), ќе ти дадат број од некој за овој реон.
Средив веќе, пратив преку ДХЛ тоа што ми требаше. Фала сепак. :)

Луѓе дајте малку инфо за ова,бидејќи имало многу кафани бутици и сл. :
Неиздавале фискални сметки, УЈП затвори 21 правен субјект

Се прашувам дали кафаната Марија е затворена на ќошот кај Васил Главинов, каде нелегално е проширен до лебарата, нит фискална нит бутур внатре.

Ох да, тој е сопруг на инспекторката која затвара за фискални и кај него не иде инспекција.

Се прашувам дали кафаната Марија е затворена на ќошот кај Васил Главинов, каде нелегално е проширен до лебарата, нит фискална нит бутур внатре.

Ох да, тој е сопруг на инспекторката која затвара за фискални и кај него не иде инспекција.

Абе мало гратче е мора на некој нешто да му се паѓа,дали жена...дали зет...или кум...битно малку народ сме....и се злоупотребува на големо.

И не е само таа кафана што не дава фискална....има уште многу...а да не праиме муабет за бутици,кафичи,или па колонијални продавнички.

Абе мало гратче е мора на некој нешто да му се паѓа,дали жена...дали зет...или кум...битно малку народ сме....и се злоупотребува на големо.

И не е само таа кафана што не дава фискална....има уште многу...а да не праиме муабет за бутици,кафичи,или па колонијални продавнички.
Јас се мислам само истите ги лупаат цело време, никако да сменат со години. Мал град се се знае, не за друго срамота е и нема смисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom