Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
најфалбаџиско и најтамаќарско село..........
tumblr_m8cv2zpjKl1qegw8v.jpg

Знае некој кај да најдам продавница за поправка на мали ел. апарати?
Пеце во зградите спроти касарната.

Даскалот над Панини (овој е скапџија, не оди кај него).

И има една работилница на раскрсницата кај што се дели патот за болница и којник, ќе видиш на излогот има залепено налепница од play station.

Имаше порано еден сервис Вега под судот кај што се сега новите згради, незнам дали е негде преместен.

Пеце во зградите спроти касарната.

Даскалот над Панини (овој е скапџија, не оди кај него).

И има една работилница на раскрсницата кај што се дели патот за болница и којник, ќе видиш на излогот има залепено налепница од play station.

Имаше порано еден сервис Вега под судот кај што се сега новите згради, незнам дали е негде преместен.

Ја бев кај еден ама денеска ќе видам дали е средена, ако не е тогаш ќе претрчам до кај еден од овие, фала многу! :)

Знае ли некој Велешанец каде во градов може да се најдат радиокасети,за музика слушање?Бев и на пазар,нема ништо?Во Таго-Маго не сум бил,тие се расправаат со цедиња медиња.

Знае ли некој Велешанец каде во градов може да се најдат радиокасети,за музика слушање?Бев и на пазар,нема ништо?Во Таго-Маго не сум бил,тие се расправаат со цедиња медиња.

Имаше до златна копачка карши официрски едно мало продавниче тука продаваа баш касети, ама не знам дали сеуште работи, нека потврди некој.

Имаше до златна копачка карши официрски едно мало продавниче тука продаваа баш касети, ама не знам дали сеуште работи, нека потврди некој.

Унисон беше тоа ама не работи веќе

Барај по огласи-на старо, иначе тешко дека ќе најдеш негде нови аудио касети

Др. Влатко Лукаров, и да, супер е човеков, и на мене ми е матичен.

У општина има еден , ама името на докторов не ми текнува. Амбулантава се наоѓа во куќата до продавничињата спрема полиција. Знам многу луѓе тој шо им е матичен ,ваљда добар доктор е.
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:31 ---
Џабе ти е, и јас ги пријавував моите стоки од комшии и ни полиција дојде ни ништо, и на крај разбрав дека и нема полиција ниту да дојде бидејки немале бензин во колите а и тој што го имале го чувале за некој по сериозни интервенции.

На крај ми пукна филмот, му се качив на копилето над мене, си викам страв не страв ке одам (пошто не знаев кој се може да се појави) и коа испадна едно педерче дури жал ми дојде, и ко шо бев насторен за тепање се смирив, и го замолив со убаво да не дига галама и еве сега ок е, година дена нема ништо.

Знае ли некој каде можам да пријавам несовесен комшија?
Не почитува време за одмор,сече дрва од сабајле до вечер???

--- надополнето: 23 април 2013 во 16:31 ---
Џабе ти е, и јас ги пријавував моите стоки од комшии и ни полиција дојде ни ништо, и на крај разбрав дека и нема полиција ниту да дојде бидејки немале бензин во колите а и тој што го имале го чувале за некој по сериозни интервенции.

На крај ми пукна филмот, му се качив на копилето над мене, си викам страв не страв ке одам (пошто не знаев кој се може да се појави) и коа испадна едно педерче дури жал ми дојде, и ко шо бев насторен за тепање се смирив, и го замолив со убаво да не дига галама и еве сега ок е, година дена нема ништо.[/quote]

Се имам обидено да му речам,и не само јас туку сите комшии околу него.... И како за инат усте повеќе е разработен,сега дури почна и малтер да меша !!!

300 работи изгледа има човекот :)

и што вика кога ке му речете да не галами? мислам што одговор дава?

иначе те разбирам, гнаса народ сме ние велешани (барем поголемиот дел) и најверојатно кога ти му викаш со убаво дека ти смета он тоа го сфака како навреда или што ти ја знам, понижување, демек она ми вика и јас сега ако ја послушам ке испаднам пизда оти слушам жена и другите ке мислат дека сум престанaл со галама оти ми е страв од неа, а ја сум велешанец, немам страв од никого....тоа е тоа, така у принцип им работи мозокот заостанат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom