- Член од
- 15 март 2009
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 15
Шо имаш за поправка-пиши ми пп, може и ја да ти средамЗнае некој кај да најдам продавница за поправка на мали ел. апарати?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо имаш за поправка-пиши ми пп, може и ја да ти средамЗнае некој кај да најдам продавница за поправка на мали ел. апарати?
најфалбаџиско и најтамаќарско село..........
Пеце во зградите спроти касарната.Знае некој кај да најдам продавница за поправка на мали ел. апарати?
Пеце во зградите спроти касарната.
Даскалот над Панини (овој е скапџија, не оди кај него).
И има една работилница на раскрсницата кај што се дели патот за болница и којник, ќе видиш на излогот има залепено налепница од play station.
Имаше порано еден сервис Вега под судот кај што се сега новите згради, незнам дали е негде преместен.
Знае ли некој Велешанец каде во градов може да се најдат радиокасети,за музика слушање?Бев и на пазар,нема ништо?Во Таго-Маго не сум бил,тие се расправаат со цедиња медиња.
Имаше до златна копачка карши официрски едно мало продавниче тука продаваа баш касети, ама не знам дали сеуште работи, нека потврди некој.
Унисон беше тоа ама не работи веќе
Ее тоа бутик од кога е..Трештеше музика стално од таму.
Барај по огласи-на старо, иначе тешко дека ќе најдеш негде нови аудио касетиЗнае ли некој Велешанец каде во градов може да се најдат радиокасети,за музика слушање?Бев и на пазар,нема ништо?Во Таго-Маго не сум бил,тие се расправаат со цедиња медиња.
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:31 ---У општина има еден , ама името на докторов не ми текнува. Амбулантава се наоѓа во куќата до продавничињата спрема полиција. Знам многу луѓе тој шо им е матичен ,ваљда добар доктор е.
Знае ли некој каде можам да пријавам несовесен комшија?
Не почитува време за одмор,сече дрва од сабајле до вечер???