Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе три дена по ред врне евеBusHav напиша:Ај ќе видиме дали утре ќе огрее сонце пошто денес се истури:pos2::pos2::pos2::pos2:
Mac)) напиша:Веќе три дена по ред врне еве![]()
Мхм..повеќе би дошло како тренинг на живци,па и на луѓето што не опкружуваат!:smir:Fortune напиша:Јас би рекла и тренинг на живците.
Што знам, човек секогаш учи од ситуациите што ќе налетаат, секогаш открива начини како да се справи. Има логика во тоа „секое зло за добро“. Милион пати сум се нашла во ваква ситуација, да си речам дека е така. Ама сум забележала дека секогаш кога ќе ми е подобро, кога ќе светне сонце, тогаш сфаќам дека има логика во фразава. Најверојатно тогаш со поладна глава размислувам, извлекувам поука, се чувствувам посилна и попретпазлива.
Да, добар додаток на мојот муабетRealGirL напиша:Мхм..повеќе би дошло како тренинг на живци,па и на луѓето што не опкружуваат!:smir:
Напротив, ми се случувало понекогаш да си речам „многу арно не е на арно”, но секогаш од страв. Страв дека убавото ќе трае уште малку, дека е можно неминовно да дојде до пресврт, дека ќе се случи нешто што барем за момент ќе ми го засени убавото расположение. И со самото тоа што ќе си помислам така, расположението не ми е баш како што ми било и ми треба барем малку време да ми се врати истото.RealGirl напиша:Доаѓа како некоја фраза за тешење!Ај утре ќе биде боље или после дождот иде сонце!Многу ретко да не речам никогаш помислуваме ее волку смеење и убавини не е на арно,утре ќе заврне,сега зависи кој како ја апсорбира топлината!:smir:
Како беше? Секое зло за добро?RealGirl напиша:Тука ќе се согласам со Прл..значи се е до калчинките,а мене годинава ми се искинаа!![]()