Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Vecerva ovde bez tebe...te baram no te nema,svakam deka e kraj,kraj koj nikako da go prifatam ni so denovite ni so nokite vo koi prokleto mi trebas:(...no zaludno e NEMA DA SE VRATIS....eh samo da znaes deka TE SAKAM isto ko togas isto ko prviot den isto ZASEKOGAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сабајлево без тебе а и вечерва исто така како и секој ден ќе скапам пред компјутер и сабајле ќе ме болит глава

Па и не сум баш без тебе... те замислувам овде до мене како се смееш... Ти имам ли кажано дека ја имаш најубавата насмевка на свет?! И доволно ми е само да те замислам како се смееш и ми се стоплува душава... мачор мој... мјаууу...

Vecerva ovde bez tebe, sama i rasplakana se sekavam deka jas sum vinovna za se! So druga si, i od site strani slusam kolku ubavo ste izgledale zaedno... placam uste poveke. Ne mi e uteha sto znam a i ti znaes deka sum podobra od nea, verojatno taa znae da te saka i ceni kako sto zasluzuvas.
Mi nedostigaat tvoite poraki za dobro utro i dobra nok, tvoite najrazlicni nacini da mi dokazes deka me sakas i dolgite noki vo koi si uzivavme sami!
Nikoj nema da moze da te zameni, ti bese edinstveniot koj mi go pokaza znacenjeto na ljubov i pocit.
Posakuvam...da mi se javis...da me viknes na kafe...a ponatamu iskrata ke si go napravi svoeto, a i spomenot na edna dolga stara ljubov koja zasekogas ke ja nosime vo nasite srca!

vecerva ovde bez tebe...
ke crtam i ke mislam na tebe kako po stara navika
te sakam najmnogu na svet i mn mi nedostasuvas

Вечерва овде без тебе размислувам дали ќе биде понатака нешто со нас?!
се нервирам и те мислам псстојано...страв ми е тебе да не ти е сеедно и да не ме мислиш ...ниеднаш во денот...
не е како порано...веќе ги нема истите насмевки и топлите прекрасни големи гушки што ги добивав секој ден од тебе и едвај чекав да стигнам во школо за да те видам и гушнам...
највозбудена бев кога ме фати за рака и се шетавме низ школо за да ја најдеме таа типката што беше љубоморна...
се тоа ни беше на шала али од тоа...
сеа сум премногу затрескана во тебе и секој викенд се надевам дека ќе излеземе заедно и ќе биде како тој ден...кога прпат ме бакна....
колку бев расположена и среќна цела недела имав насмевка на лицето....
Се надевам утре ќе бидеме заедно како тој ден....
:back:

Вечерва овде без тебе...си размислувам како ми беше сабајлево таму со тебе...иииии...леле како ке спијааааааааам!!:smir::smir:

вечерва овде без тебе ми е супер,колку сум со тебе толку се повеќе се занесувам.вака помалце размислувам.

Вечерва овде, без тебе... Болно ми недостасуваш.
Искри и мраз
Кога немирната вода пребрзо тече
Бесно извирајќи, го рони брегот од разум
А јас ја имам на претек
Отровно осамена, го крши воздухот во својот крик
Молкнале намуртено сите делчиња од светот
Немаат смисла кога твојата магија нема да ги спои

Бевме заедно цела вечер и те чув пред 5 мин, сеуште твојот дух ми одѕвонува во секоја клетка, ААААМА СЕПАК ТЕ МИСЛАМ И МИ ФАЛИШ ТАШАКУ.

Вечерва овде, без тебе..размислувам како ќе беше се поинаку ако ова ми се случеше пред 2 години...
Но ми се случува сега и знам сега сите работи си дојдоа на своето место
Сега знам зошто те изгубив

~*~

Вечерва овде, без тебе, сфаќам дека нема тебе, дека сум проклето осамена и лута.
Дека ми фали некој во животов да ме направи среќна и подобра.
Дека се што сум и се што можам да бидам немам на кој да му го подарам зошто маската на ладнокрвност ми е веќе претешка за носење, а притисокот од нови достигнувања од средината преголем.
Ми треба само некој да ме гушне и некој да го љубам.
Листам страници од сопствениот живот и сфаќам ... јас сум сама!

Вечерва овде без тебе... ми фалиш... и покрај сите зборови напишани за тебе, уште не можам точно да ја опишам празнината што е во моето срце кога не си ми во близина...

Вечерва овде без тебе ..ми недостигаш..многу ...се видовме денеска на кратко..ама ПРЕКРАСНО ми е со тебе..и една минута да е..уживам...Ми фалиш страшно ...и Те Сакам !

Незнаев, не бев свесна, не бев сигурна дека толку сум станала зависна од тебе. Ми недостасуваш, ми фали твојот поглед, твојата прегратка. Ах...:srce:
Ти го рушам сончето? Се надевам, би сакала, би била среќна.
Да беше тука ќе се галкавме, ќе те мазев цела вечер, ќе ги протнував прстите низ косата твоја, додека твоите раце ја опколуваат мојата половина.
Нежно ќе си ги допиравме усните, ќе ни жежеа, ќе ни се лепеа од возбуда...
Ќе се топивме, ќе збеснувавме од погледите, ќе се јадевме со поглед, ќе се грицкавме, ќе се штипкавме...
Ќе имавме страшна вечер, денес, а не утре.:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom