Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе,глупо ми е и мака ми е што сакам да сум до тебе а неможам од ???? причини.Само знај дека мислам на тебе и ќе се обидувам колку можам повеќе да го доближам моето присуство до тебе.

вечерва овде без тебе...осамена и збунета...незнам што да правам..дали да продолжам напред..или да застанам малку...и да видам што ке превземеш ти..ми значип...ама додека да го сфатиш тоа...ке биде доцна...само се надевам...нема да биде толкава загубата

Сабајлево овде без тебе,
ми фали твојата насмевка,
твојот поглед,
твојата прегратка,
ми фалат твоите бакнежи,
ма ми фалиш целосно!!!!!!!!!!

Тешко ми е место место не ме фаќа али морам да се помирам со фактот дека без тебе животот иде напред колку и да мислам поинаку судено ми е без тебе.

уфф вечерва овде без тебе ми е многу тешко ... и се чуствувам осамено... и не знам веќе што да мислам , едноставно тешко ми е без тебе :(

Се отрув од цигари и кафиња.

Се е исто, а толку многу различно... Мисливе не можам да си ги средам на едно место, бидејќи ми се таму некаде далеку, премногу далеку за да можам да си ги доведам назад. Срцево што чука во градиве, преживува само за да ја дочека повторната средба со тебе, каде што ќе може целосно да ти се препушти. Зар не гледаш ли дека оваа далечина ме убива полека, а толку многу болно. Доволен е само еден твој бакнеж и сета болка си заминува, се додека повторно не ги снема твоите бакнежи, а јас сум осамена. Колку би сакала вечерва да си тука и да ми кажеш дека ме сакаш, да ми докажеш која сум за повторно да знам која сум. Посакувам бакнежите и допирите твои да го преплавуваат моево тело, да ми шепотиш на уво за мојата убавина, физичка и душевна.
Вечерва овде, без тебе... единствено што ми останува е да посакувам да си до мене

Вечерва овде, без тебе...ги враќам сите оние моменти кои ги поминавме заедно и кои беа прекрасни. Се надевам дека ќе продолжат и понатаму. (Уствари не се надевам, знам:))
Ова беше навистина прекрасен месец...
А да, иначе...Те сакам.:pipi:

а божич је,
а као да ни је,
кад сам без тебе,
све исто ми је,
а божич јеее :cry:

Вечерва овде без тебе...настината сум бе. Имам потреба некој да ми свари чајче, да ме гушне, да ме баци, да седи со мене...а тој некој си ти. Знаел или не, прочитал или не ми трбаш вечерва овде до мене:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom