Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе, водам љубов со зборови. Вината го јаде моето срце, но вкусот е толку сладок. Вечерва, а и цел живот, ќе живеам само за тебе, но тие зборови ќе ги чувствувам како најубави спомени во моите пори.

Vecerva ovde bez tebe,mozam da ti kazam te sakam samo zosto mi bese ubavo koga bev so tebe,ne zavrsi dobro...ne se kaam zosto poveke gubis ti otkolku jas,nikoj nema da te saka kako sto te sakav jas togas,mislev deka si popameten i znaes da stavis kraj na ubav nacin ama izgleda si samo edna kukavica sto neznae da i se sprotistavi na devojkata sto nekogas i kazal deka mu e se!Slab si na mene go znam toa,ama nemora da me zalazuvas!Zosto sum dovolno jaka,ke ti kazam zbogum zosto barem taka ke znaes deka nesto sto se skrsilo nemoze da se zalepi i da bide ona istoto,a koga ke go sfatis toa....ke bide kasno...te sakam ama kraj e!!!

Вечерва овде..... кога вечерта почнува и кога јас незнам што да направам, незнам кај да излезам, кога сум без надеж за излегување - без волја, мислам на тебе и посакувам само да си тука до мене, да поминеме оваа вечер заедно, да ги гледаме ѕвездите заедно и да му се радуваме на животов оти не спои/ќе не спои...далеку си ми...сакам да те имам тука до мене, дојди злато мое, дојди кај мене, од ден на ден се повеќе и повеќе те посакувам и се повеќе ми недостигаш.... знам чудно ти е... но знај има нешто што ме тера на тоа, а тоа нешто мора да е големо, мора да си фрлила некој голем жар во мене за да стигне до овој степен... мило мое, најмило, сакам оваа ноќ да бидам во мисли и знај ќе бидам... сакам оваа ноќ да е прекрасна... сакам оваа ноќ да ме потсети на тебе цел живот... сакам оваа вечер да те почувствувам најдлабоко во мене, сакам оваа вечер да оставиш впечаток длабок во моето срце што не ќе може да се откорне.... знам, нема да те видам и тоа е тоа што жалам на некој начин, но, знам дека еден ден јас и ти ќе се радуваме за се и ќе ги прославиме овие ноќи поминати еден без друг....

ТЕ САКАМ МАЛО МОЕ, ТЕ САКАМ НАЈМИЛО МОЕ!!! :nesum: :(

Ми мириса на палачинки кои ќе ги јадам сама...ватеваааа...!!! Гладувај си скитнику!!!

Седам пред компјутер и чекам да даојдеш на мсн....не не збориме али колку толку да те гледам дека си тука :)
и те мислам премногу,а денес неможев да ти се изнагледам на кафе кога бевме...се чудам зашто така чудно ме гледаш?!

Пффф....вечерва овде, без никого а не па тебе, зјапам во екранот, празна сум....ми се истроши електрицитетот....ми попуштија мускулите на очите...вечерва, највеќе од секогаш, посакувам, времето да запре, само на кратко, собата да се испразни, сите светла на светот да се изгасат...

Вечерва овде без тебе не можам да сфатам дали навистина ми недостигаш или можеби уживам да се повредувам самата...И знам дека нема да те видам долго, многу долго.. а сепак мислам дека те сакам. Или само ја сакам помислата да те сакам..?

he he he he vecerva bez tebe ke skapam na rabota treta smena u zelezara hahahahaha
:salut:

Вечерва овде и без тебе е прекрасно : сам се ширам на креветов и многу ми одговара што не си до мене оти скапувам од жешко. :star:

Вечерва без тебе...немам сила во мене.Барем мило ми е ако си ти во ред.Јас...ке преживеам.Колку беше само едноставно порано....ми недостига тоа време.Си бев сам ама никогаш осамен.А сега...мислев дека нема никогаш да почувствувам осаменост,а еве ја тропа на мојата врата,ме потсетува дека е секогаш тука за мене...само таа,мојата слатка осаменост...никогаш нема да ме напушти....

Ништо....си седам и си се бедосувам.
Слушам некои заебани музики,шо не ни сум знаела дека постојат....и си дремам на компјутер.
Се прашвам кај си.
Се....се беше само лажна надеж. СЕ.

Вечерва овде, без тебе ... срање е. А и прееска со тебе не беше ништо посебно. :jaj:

вечерва овде,без тебе следев кошарка,и мило ми е што не беше тука сам ги јадев чипсите:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom