m.marko21
-STR8-
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 75
ok фала но веќе доста ми се различни ком. а сите бавниНе може да се зимаат само делови.Стриктно цел компјутер дали десктоп дали лаптоп тоа е твој избор :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ok фала но веќе доста ми се различни ком. а сите бавниНе може да се зимаат само делови.Стриктно цел компјутер дали десктоп дали лаптоп тоа е твој избор :helou:
:uvo::kesa::nesvest:Нема за бруцоши пошто голем дел од тие бруцоши нема да стигнат до 4-та година.Јас си знам на туризам кај мене.Бевме на почетокот 400 души,а еве сега на крај останавме едвај 40.А зашо да нема бе за бруцоши...наместо да не мотивираат..они ко у стил...стигни до 4-та дај 5000евра потроши ги твоите нерви (а богме и години) и ние за возврат ќе ти дадеме ваучерче за да си купиш ново тапа компјутерче
...не шала на страна браво за потегот ама мора и на тоа да се поработи...
А тие од приватните универзитети ќе добијат ваучери? Ако они добијат ваучери за компјутери, тогаш....:uvo::kesa::nesvest:
Имам познат кој сака да купи компјутер, ама како тоа да биде легално.
Претпоставка дека доаѓа инспекција и ме прашува кај ми е компјутерот со Х,У перформанси што е купен од М фирма? Јас покажувам нотарски договор дека го продадов, а за возврат си купив друг компјутер, подобар од овај. Ова би било и правно сосем фино. Ама дали е доволно? Т.е. дали со тоа што даваат ваучер МОРА да купиш твоја конфигурација која би ја користел одреден период (1,2,х години).
ЕДИТ: Кај отиде постот?![]()
Мувата моја ви ја покажувал професорот?:baeh:jako e voa
minatiot mesec ni go pokaza profesorot po programiranje na lazaruz (paralelen na delphi u linux)
zboruvam za programcevo so muvata

26-ти декември е крајниот рок за компаниите кои сакаат да си ги наплатат ваучерите.Ваучерите битребало да се делат после 15ти овој месец!Иначе ќе земат сите факултети кој се признаени или кој имаат акредитација!Значи ваучер и + едно 1500-2000 еврича и ете ти добар лап топ!
:pos2: Да сменам ова “ѓубре“ од компјутер што имам :nesvest: