Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнаев на кој гол напаѓам

. Газдата е наш човек, нема да замери и од него ќе биде јадењето и другото пиење. Овој почнува да се смее и ми дава рака.
. Седнуваме двајцата у сред кафана, пристига мезето и ја затепуваме флашата. Ни се придружија уште две другарчиња, на кои им свртевме. До кај 5 часот се собра голема клапа, почнавме да забегуваме по малце, па се преместивме во горниот дел на сепаре, каде нема никој да не гледа. Ја докрајчивме таму јас со другарот вотката, се вративме пак на пиво и тука веќе ми се во магла неколку часа. А околу 6.00 се деси најголемиот ексцес. Вртам на една другарка и и' викам : Да се нацртате во барот за неколку часа, вечер има караоке. ПЕТОК УБАВ ДЕН Е ЗА ИЗЛЕГУВАЊЕ! А нема врска, понеделник цел ден
! Значи сума-сумарум испаднаа едно 700-800 мл. вотка и околу 5 пива, ненаспиен, истоштен од испитот, ме тресна од земја. Сум бил пијан и други вечери (тоа уствари не беше вечер, сред бел ден
), сум испивал и повеќе, сум повраќал, цели вечери се ми биле во магла .. Ама да заборавиш КОЈ ДЕН Е ?! Тоа мислам втор пат не го искусувам ....
Манири.. позирање... Втора фаза почнувам политика да разлагам, се контрам, солам памет, исправам криви дрини и пушам цигари ко ненормална. Трета фаза ''СИТЕ ВЕ САКАМ'' или ''ГУБИ МИ СЕ ОД ПРЕД ОЧИ''. Обично ми викаат такси до дома, пошто тешко дека ке си идам сама по своја желба.. Еднаш една девојка за врат ја фатив..
(брука) не знам од која причина, и по гробишта со мотор се возев со една другарка.. но од тогаш се контролирам 3 пијачки доволно ми се неќам да ми се смеат.. 

.
Нормално девојчето не ми прави ни муабет сега, ама си ја научив лекцијата, ретко да се напијам повеќе, си имам граници. Кај некои малку потешко иде па и од три чаши се прават тралалајки и не можат ни да стојат. Повеќето женски, да не набројувам сега примери

и од 15 за 4 како што видов последен пат на саат до 7 нишо не се сеќавам ...
... сум заспал сирот јас , успеале да ме дигнат на нозе кога почнале да зборат за болница ... па сум се натегнал некако сум отворил врата ( страшно ) .... после тоа ми пристудело ме однеле на радиаторче да се пригреам малце и 2/3 минути милина , убаво топло и тогаш почнало оставање на црева низ цел локал . после тоа накај 6/7 дојдов при свест , ама пак што се сеќавам , што не .... знам почнаја преговарања за тоа како ќе одам дома !