Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум пијан си одам дома и си легнувам. Не ми е битно дали сум на славење на Нова Година, некој роденден, во кафич, бар.......

Дис ис њу уан...

Одам накај цајканска кола и ја отварам вратата и прашувам: Слободно ли е ? (мислејќи дека е такси)
- Цајкан: Дете ај глеај си курот

Е, викендот е бил маратонски, или полумаратонски, можеби. Од петокот вечерта накај 9 саат како почнавме, решивме да направиме пауза околу 4 сабајлето, кога станавме, од 11 опет исто, и ја не издржав вечерта на роденден, накај 11 саат клапнав. Утрето бевме на црква, пошто тој ден е значаен во мојот живот. Иначе не се деси некоја глупавост, али многу вино се испи.

Дис ис њу уан...

Одам накај цајканска кола и ја отварам вратата и прашувам: Слободно ли е ? (мислејќи дека е такси)

Се разбуди или уште сонуваш ?

Само седам пијам и се смеам.Е од кога ќе ме ''фати'' почнуваат правите заебанции и остали зезанции.

Едвај ги влечам зборовите од мене.. нормално..секогаш ми е така... и само тропам зелени.. :D

sakam da pijam..ali ednas se iam na4ukano..i veke nema :P..poso me nosele drugarive na rakrsnica i sum reguliral soobrakaj

На мај се натрескав и почнав да зборувам тешки глупости!!!:tapp:

секој викенд .. незнам ми здосадува више да пијам. начукај се направи беља иди си дома спиј разбуди се начукај се... и така натака

Јас кога ке се поднапијам не правам некои скандали само се смеем без причина:baeh:подобро тоа одколу да правам некои глупи и нерпомислени работи:pos2:

ретко пијам, али коа пијам... секогаш се кинам од смеење си тресам неповрзани работи, потоа следи плачење и на крај сум агресивна:kesa: затоа и избегнувам да пијам

Дис ис њу уан...

ххахаха ако е ова вистина секоја чест!!!

да не сум оф топик...
ја коа сум пијан нишо посебно не праам ма да ретко сум пијан... си памтам се како шо е за разика од некои кои шо нишо не памтат...
памтам еднаш бев најпијан на цел свет и едно другарче ме задржуваше да не паднам ама мене од еднаш така ми текна не ми се оди и поштено пољубв асвалт али свесен 100% другаров мава ли мава шамари и онаков после 10 секунди ја онаков.. НЕ МЕ МАВАЈ БЕ МЕ БОЛИ.... другаров незнаеше дали да се смее дали да ми акне уше некоја :kesa::kesa::kesa:

Кога сам пијана најчето се смејам без причина. Ама последниот пат кога бев пијана, не се сеќавам на ништо, само не знам како му беше на дечко ми да ме трезнее цела вечер. :toe:

Најлошо беше кога бев кај дечко ми и пиевме коњак. Цело време седев, па после неколку shots станувам и веднаш со глава у ѕид!!! Едно 15 минути си бев така онесвестена, се будам и станувам да одам во веце, наоѓам фудбал во ходникот, се враќам и му викам на дечко ми „Гледај каков шут имам“. И кога ја шутнав тоа топката право во прозор, ојде и прозор и штикла :pos2: Дечко ми мораше да лаже дома дека тој го скршил :pos2: а јас цела недела не можев да одам оти си ја шинав ногата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom