Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш не ми се слошило од алкохол... колку и да пијам... секад ми е убавко и таман... тогаш се изгледа полесно ... па и фаќање женски.. мникогаш не претерувам со алкохол... а и јак стомак и килажа иам така да... неам ја гајле... само еднаш кога бев пијан у рчка у гужва на една и ја опашав десницава ...каков шамар и дадов... и тоа од гурање све... после не ја видов...:kesa: греотка

ALCOHOL - THE BEST TIME YOU'L NEVER REMEMBER:pos2:

последниве 2 години многу ретко пијам .. годинава дали 3-пати се имам опијането ...
пред 5 години бев хроник:vozbud:претерано пиев ... еври деј .... али не испадна на добро .. црна помрачина ме фати .. па токсик ..па назад ..па карање ..ц ц ц ..
послем научив да не претерувам .. и како идеше времето се повеќе го баталив пиењето ...иначе кога сум пијам ... знам најсреќно да се осеќам исто како шо знае да ми пукне филмот и да нема толеранција у моментот ...:toe:
сега си земав неколку лименки колку да се освежам ..изгор е у соба 28 степена .

јазикот ми е одврзан и кажувам многу вистини...и сите ги сакам, сите ми се убави и најважно се ми е смешно :) и на многумина им се пуштам тоа е лошото пошо после мислат дека сум била озбилна xD

Одамна се немав начукано синоќа имав повод и а г'тнав срчката :vozbud: се сеќавам дека колата незнам кај а паркирав :pos2: па тате сабајле а бараше и најинтересно беше лазев по скали :vozbud: го утнав WC-то влегов у спална почнав да се смеам и мајка ми оти чистела паркет направив женска шпага станав као ништо да не било и ај се фрлив у кревет на боксерки :vozbud:и сум звонел незнам каде видов по кредитот сабајле :tapp: и то и сеа лечам главоболка преврзан сум како болен дојчин :toe:

уф пијана дупка бев на мајот леле колку повраќаааааав....и тоа бевме на мотелот Лозар кај нас во велес на езеро и тука пред сите народ полно ја повраќам...:tapp:дечкото ме крева ме носи дома со другар му у колата, ме ставаат напред да седам и главата мене надвор од џам и сме поминале покрај полиција и таман сакале да не запрат кога ме виделе мене цела бледа така лежам и ми виси главата од џам се изплашиле и не оставиле...онака и они мислеле дека не ми е арно...а имале право и стварно не ми беше арно...кај дечко ми дома...он седи покрај мене ми ја држии главата ја си повраќам и така едно 6 саати лелл сирот што се претрпе поради мене:tapp:

Не сум лош во пијанство. Мирен сум, не зборувам многу, насмеан сум, озбилен, тродупло гледам...се ми е рамно ::D Еднаш пијан си дојдов дома (за среќа сам бев) го промашив вецето и преку тараса се измочав...Друг пат дома си дојдов пијан и мама уплашена ме прашува: Зошто си толку блед? и јас: Кооој, ја ли блед? Нее мамо грешка си и си ги истурив цревата пред неа :хаха:

Се немам опјането апла,да не знаам кај сум,ептен дрво да се направам не памтам да ми се има случено.Се случува малку да се подзапијам:),најинтересно ми е што ми се случува не кога сум расположена,тогаш си се контролирам,туку во моменти кога ќе ме изнервира нешто(уствари некој) и тогаш ми се чини од две голтки ме фаќа.Некако несвесно брзо ги пијам,а не дека многу пијам...најверојатно.
Како и да е,не правам нешто екстремно,само може да ми се случи да плеснам некој мубет што во трезни,нормални моменти би го премолчила.

Посебно сакам да нагласам дека ова не ми се случува често.:icon_lol: Најозбилно.

Темава ме потсети на една моја случка одамна кога од две чашки вино се опив:)Бев 3 години лудо вљубена во еден ама не можев да го заборавам,и кога отидов со друштвото во неговиот град се опив од две чашки и почнав да си пропеувам:Aбе друштвооооо многу го сакам .....,како да го заборавам,дај помогнете ми и дојде дечкото на мојата другарка и ми вели:Што ти е ма,лошо ти е?а јас нему:Aбе мавни ми се да не те гледам ми се гади од тебе:icon_lol::icon_lol::icon_lol: и од тогаш се немам напиено една гполтка а камоли цела чашка или две вино...

Eve uste edna pijana nok u Trend ja pominav i si idam doma i si pejam ova
Site prikazni isti se tazni ko ova
samo ti si mi vo mislite
koga e prazna dusava
site pogledi isti se teski i opasni
tie oci ne se za tebe samo koj da im objasni
I samo pomisli na toa sto se mozeme
mozebi e docna a moze ne
dali krajot vaka mirisa
nie dvajcata sme za VO BESTRAGA
Site filmovi isti se dolgi razvleceni
site stihovi vo pesnite
se veke negde kazani
i skoro site kraevi isti se
tivki rasplakani velat sekoj kraj e pocetok
dur ne sakam frazi dosadni
Ej samo pomisli na toa sto se mozeme
mozebi e docna a moze ne
dali krajot vaka mirisa
nie dvajcata sme za vo BESTRAGA,,,,,,e ova si peee zaljuben i pijan covek :uvo::back: TE SAKAMMMMMMMMMMMMMMMMMM A

Се опив пред некое време, ама онака асално се опив. На 80% од дејствието воопшто не се сеќавам. Ми рекоа дека сум се тепала за вотката со мојот другар кој и тој истураше црева. Јака и душа на другарка ми шо ме однела дома. Само знам дека цело време плачев, и дома коа си дојдов истурив црева. После ко нова бев.:kesa:

Се неам начукано у животов онака да не можам да глеам,или да повраќам по цела вечер,ама ми се има десено да се заборавам:kez: и тогаш обично така ми се приспива што не можам очиве да ги држам отворени..:toe:

Секогаш кога сум пијан ги мавам контерјнерите.... изгледа многу ги мразам. Станувам многу агресивен, ама сум многу среќен и многу зборувам. Гајле неам :toe:

Кога сум пијан се смееам како луд и сите околу мене ги смејам.Немам лоши последици од пијанство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom