Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Не еднаш ми се десило да не можам да отидам во школо...ах времиња

Летово - за роденденов мој, земавме винце си излеговме на понта се наљокавме се напивме (не ги скршивме шишињата туку културно во канта за ѓубре) и така напиени се испофрлавме во море. После гледам нешто една другарка не може да плива ко да се дави и земам во час трезнење, дури се исплашив да не се удави ја вратив на понтата а оваа појма нема што се дешава дури утредента и ја раскажуваме случкава она се смее ко нездрава.

кого и да прашате од друштвото мое можат да ви набројат околу 100 пијани дешавки поврзани со мене!
но една што мене ми звучи нај-пијано е оваа:
пред три години на одмор во Охрид!толку сум се направил крш што кога сум одел во вецето да повратам сум ја утнал собата и сум влегол кај газдата!сум му повратил во тањир со храна и сум си легнал до него!после тоа едно другарче ме вратило во собата наша!

Пред неколку дена за прв пат во мојот живот пиев РАКИЈА и се направив статива. :nesvest:

Свечено изјавив, и овде ќе повторам, дека алкохол во уста не ставам до дипломска. silen:

значи Ифке коа ќе се иде за Кочани нема да пиеме од ракијата што требе а му ја однесам на дедо ми?! :)

monetlano stotuku doziveav edno takvo loso pijano iskustvo ili kako sakas reci go... edvaj zivi doturkav so rolerkite do doma... otsega po zurki i pijanenja striktno peski odam

Samo ednas se imam nacukano epten i nemozam da vi kazam za toa zas ne se sekjavam:) U treta godina bese mislam.Ali samo togas.Inace pijam ama ne preteruvam.Sekad znam sto pravam.

Бев камен минатата недела и не се сеќавам како се прибравме со другар ми до дома. Битно се сеќавам колку се ми беше смешно, како и секогаш :vozbud:

Пред некој ден дојдоа дома другариве, (пошо моиве не беа дома таа вечер)...и праевме коктел..Fouth Of July се викат(кој пробал знае)
и се напрајвме алигатори...тресевме глупости, среќа никој не поврати(јак желудник)...само еден другар не беше напраен камен и тој колку можеше не контролираше...и јас со сиот ум другиот ден станав во 6 сатот да чистам....хехе...фала богу мама шо не примети ништо

вака: имам заспивано во веце во еден кафич влегов во една слаткара и сакав да крадам лимон(фанаа ме) бркав еден тип шо ми иде на живци бос по кал(декември беше) а на одмор се опив на плажа со уше 3 другари (од сакс џин) и за малку ќе скршев врата во хотел силекс(бевме на гости кај едни пријателки) оти бавно им идеше отварањето

eee i'm starting even i don't know from where i should . . . pijam so pijam i ne me faka ama ic . . . istreniran maratonec epten i se ubivam od pienje . . . i nareden den stanuvam doma i gleam sum legnala u cizmi itn . . . toa orbitce inz celata kosa po nozete modrici eden kup kojznae kaj sum pagala i se mi bese lost samo mob u djebot da go e***:) , ednas zaspav i doma u wcto , u skolo ednas na trifun mn go slavevme i povrativ edno 10 pati . . na new year skrsiv stol . . na se lici samo na devojce ne . . . :) odev po dozdot onaka sama mrtva ladna nakisnav i celo vreme sum si zboruvala deka mn me pece sonceto :) e najstrasno e so niso neznam so pram ne se sekavam pa posle mi raskazuvaat storiii i toa . . . sum imala i losi pijanki sekoj mi e kriv i site gi mrazam ama toa e retko u glavno se mi e rozovo i u centar na vnimanie sum , na 1 maj poso vrnese se setkav so cador ogromen ne od onie za na plaza ami od onie po kaficite :) i uste so ne ako prodolzam da pisuvam roman ke napisam !!! :cug::party2::party1::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:

14ti Avgust, Vcera za mojot rod.. Se naprajv STATIVA bukvalno, I legnav na treva, decko mi da me topli i trezni onaka do mene legnat me imase gusnato, on ne bese pijan, i ide taa so mi e najdobra drugarka isto drvo pijana, I pocnuva da vika: Sakam dada da stane, Simona stani weee.. I takvi stvari, A ja pa pustata sila nemaf da stanam i samo i vikav: Dado Ok sum, aj ja pratile posle nea doma, I doaga eden drugar i go prasuva decko mi dali mu se jade, A on mrtov gladen, i otisol kupil hamburger, A i tipov chat pat kamen, ali ne kolku mene, I sea najinteresnoto.. Stanuvanje decko mi da jade hamburger tamu, ja sum pocnala da placam i da vikam: Go nema Boroooo, Boro dojdiiiii, I odma me gusnal, me smiruval, ja ni da slusnam, Sum vikala deka ne e on pa toa ti e.. A sabajlevo toj drugar mi mi rece deka i on pocnal da place.. Pricinata: Na tipov mu teknalo deka ja placam zs Boro stanal da jade, i deka ustvari on bil kriv za toa, zs on mu go kupil jadenjeto.. I on pocnal da place zaso kao spored nego ja sum placela radi nego :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2:
E aj meri ni um? :tapp:
P.S. Boro e muz mi :D

Во прва година ми си има десено да раскажувам лекција анатомија у парк:)

Моите пијани.....а? -ма моите убави искустава еве баш сега еееее водка.... од кога ја неам подружено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom