Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко ме фаќа алкохол, али кога ќе ме фати:zlo:...Обично добивам Тоше trade mark и сите ги сакам.:pipi:...Мада и покрај целата "љубов кон човештвото" шо ја осеќам тогаш, ми доаѓа до израз и тоа лавовското его, па сум прилично напорна за околината,затоа што тогаш сум "најпаметна" и сите мораат да ме слушаат. И на трезно претерано зборам, али кога сум пијана имам монолози што траат со саати. Кажувам све што ми лежи на душа, и не дај боже да ми се најде у близина некој што ме нервира. Го праќам од кај што дошол и му кажувам све што мислам за него без цензура.:icon_mrgr
Така кога бев у Црна Гора со ново друштво, поштено пијана(толку што не се сеќавам ама баш на ништо,него ми раскажуваа) сум ги гушкала, сум им викала дека ги сакам,па сум ги вреѓала, пцуела, а успут и сум се исповедала.:toe::kesa:

Zakluciv deka sum mnogu poveke elokventen koga sum napien. I sakam da si branam stav. Juh...ako treba i so fizicka presmetka, ama ke go branam. A da pravam problemi, ne. Osven smeenje, tresenje zeleni i izmisluvanje na novi izrazi drugo ne praam. A mozebi i ke zaigram malce. Poso onaka ne sum bas...the dancing type.

PSYtisfaction напиша:
Само се убив од играње, рипање, скокање, се смеев ко зелена, зборев цела ноќ, се дружев со луѓето што таму ги запознав ко цел живот да ги знам... Кога сум пијана сум посебно позитивна и дружељубива. Не дека без тоа не сум.

Znam od prva raka.
mysmilie_70.gif

Излагање на улица и пеење...Ангел си ти јас пеам за тебе
pos.gif
:tapp: сите коли ми свиреа се осеќев ко да сум победил на Евровизија
pos.gif

Jas pak koa sum pijan epten vesel sum. I ostaj drugo fanam i se razigram ON tha dancefloor.(so obicno ne go praam) inace koa planiram da se opivam se koristam so tekili...Najslatki se bre !

кога сум пијан слабо памтам :kesa:

Ne pijam mnogu alkohol ednas bev pivnat za cekanje na Novata godina ama ne do tolku.

Пред пола саат се секавам се враќавме пешки со другарка ми (ја бев малце фатена:))и не знам од кај ми дојде да и извршам рекет.Едната рака ми беше нож а другата пиштол:pos::pos:

Pijanstvo!

Mnogu alkohol denes! Daj da slushnam kakvo pijnastvo imate?
Jas vaka trezen zboram kako navien i tresam zeleni pa zamislete koga sum malku 'mavnat', inaku nitu ednash nemam napraveno glupost ili belja obichno koga ke preteram legnuvam da spijam i ..... mi snemue lenta!

немам проблеми со пијанството, кога ќе се начукам сум мирен, не чепкам никого, не замарам со ништо, само си уживам во моментите

Aleee напиша:
немам проблеми со пијанството, кога ќе се начукам сум мирен, не чепкам никого, не замарам со ништо, само си уживам во моментите

немој да лажиш море.ак им го покажзам цедено од нова година.хехехе и јас сум мирен ама стално мора да си фатам женска ко ќе сум пијан (добро не баш стално)

Кога ке се испијанчам најголема мана ми е што на секоја момичка што ке ја сретнам и кажувам дека ја сакам:kesa::kesa:

Koга ке се начукам не памтам ништо ..
Но имам убаво пијанство се смеам смеам и само смеам :) таков сум како ведра особа

cc.gif
Тоа нема никаква смисла Toreador. :pos: Пф, не пиев на матура*. Ако тоа не е доказ дека не пијам не знам што е.

*да се разбереме пиво не е алкохол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom