Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
posle koa stanav bese kraj za mene
koa sme idele nakaj MKC sum im komentirala na site kao se obleceni, sum se smeela...SRAMOTA
tie na vrata u MKC sum gi ispovratila i ni Parketi ne vidov ni niso
toa bese ludo...NIKOAS vise nema tolku da pijam

(уствари вторат вечер беше, али посто воопшто не спиев мене 4 дена ми беше матура
)
И се вративме повторно на игранње, малце потпијанети и уште повесели ама јас почнав да имам нешто проблеми со една личност, и знаев дека ништо неможам да направам во врска со тоа и извадив од ташна мало шише со конјак и на двапати цело го испив. Алкохолот си го направи своето, се искарав нешто со дотичнава личност, излеговме надвор, во комбе за да се вратиме во хотелов, јас седната на седиште и липтам... стига комбево пред хотелот ја уште недопрено отворам врата скоакм од него и незнам како ама се најдов на плажата. седнав и недопрев од липтање... и седев така незнам колку време и одеднаш некој ми светна лице, тоа да ти бил некој чувар на плажата. Ми вика ти моме што правиш тука, сама си? Јас онака цела уплакана, пијана му одговарам и тој ме прашува дали сум добро ова она, ми рече да се вратам во хотелот и си замина. Јас останувам уште и тргам кон езерово и влагам таква цела облечена.... излегов на време пред да направам некоја глупост 

) ne sum nasilen i se ali znam deka so drugarmi otidovme do skopje peski koga beveme pijani a toa bese prosloto leto )) inace od tetovo trgnavme
)Dzish напиша:Па слабо пијам алкохол така да во живот се немам направено ”тапа” и да не можам да се контролирам. Не ми треба алкохол за да се расположам и да си поминам лудо и незаборавно. Доволно е добро друштво.

MeToNo1[MkD] напиша:Епа не знам шо сум правел .. треба другари да викнам да ви раскажат

:salut: