viktordojran
пссwd
bebe-placko i ne mirno
dete-tepac so site
pubertetlija-pak tepac ama ne so site
dete-tepac so site
pubertetlija-pak tepac ama ne so site
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пупу...ме пратија забавише. Бев висок колку учителката Мирјана. Не ме собираше во малите столчиња за 125cm пижлаци и го крадев резервниот стол на учителката.
Нека му е вечна слава.:salut:
), па налетав да учам со најголемите деликвенти во Битола, од skinhead-и, до обични шанкуриња-бескуриња, тепачи од втора лига итн 
, алкхохол...коли...беснеење итн 

) за цртање,ама од жал учителките ми закачија цртеж на паното за да се радувам.
)
) и немам намера да ја менувам бојата на косата.Потоа следува многу работи,како прво место на Кенгур во школо,математика(чудо невидено),стекнување нови пријателства,прекинување стари...
Јуни 2007 полагав ФС и го положив!
Октомври 2007.Почетокот на академското образование.Правен Факултет отсек политички науки.Сега за сега е супер.на свое место.
.
:pos2: СКРОС забораив дека и на такво срање си го иам трошено паметот...
) демек да вежбаш задачи во (на) него...и пенкало.
). Надградување на информатичките технологии -нов компјутер. Овој пероид беше исто проткајан со многу патувања (прв пат во Хрватска (Брач, Сплит, Дубровник), Грција (Метеори, Солун), Бугарија (Банско, Велинград), Србија (Белград, Лепенски вир, Ѓердап, Крагуевац). Крајниот период се познат како Solitudine - брат ми замина во САД на завршување на гимназија. Во овој период го завршив курсот по англиски и го започнав италијанскиот.
потоа заминав со мојте за германија и таму многу се тепав со циганчињата и босанците оти имав нешто у крфта изглеа и имам и бајаги спомени и лузни и од таму. На неполни 6 години дојдов во Македонија и се запишав во забавиште ама само пола година пола ја утнав како и да е ми дадоа диплома дека сум завршил и покрај тоа што до 2 одделение незнаев ни 30% македонски да зборам.