Вашиот живот до сега - на кратко!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
До никаде, до 20 години така нешто. Катастрафо.

Живим овај живот незнам шта чу сњим све је и онако пи*кин дим.

Па, имам уште 7 испити и ќе дипломирам:)..Во поглед на љубовта, сум презадоволен(Ти благодарам Господе), секој ден осознавам како да паѓам а да не се повредам,или да се извлечам со минимум повреди!!Другари имам, дал Господ, некој вистински, на некој им паднаа маските, ама се на се сум презадоволен, има кој да ми го чува грбот!!Излегуваме,се дружиме , претежно скитаме по улици, топиме масти:)и тн...

е па со Животот мислам дека сум на почеток ама не се знај можи утре ко ке излезам да ме плесни некоја кола и значи сум бил при крај хеехе
а иначе имам 18 год така даа не планирам да умирам од старосна смрт само некоја несреќа ако ме се деси :vozbud:

хехе со живото еми 4 година средно скоро при крај (се надевам среќен) и очекувам да се запишам на факултет. така некако сум со животот, аима уште многу пред мене :toe:

Па се средувам полека се надевам иде на подобро.

Таман стигнав до главниот - ми се ресетира системот.
Сега морам се од почеток, семејство, љубов, другари, работа, факс...

Za sega , fala mu na Gospod dobiv se so sakav t.e. decko kakov so zamisluvav(a dobiv mnogu poveke od kakov so zamisluvav) i me primija vo edinstveniot faks kaj so sakav da se zapisam - uste da go zavrsam, da najdam rabota i da se mazam ... toe se so sakam.

паааа уште малку 17 години...си идам во средно си учам и си уживам во животот... дечко немам а не ни знам дали сум заљубена,имам доволно пријатели,мали проблеми....е до таму сум

На факултет... прва година,при крај со прв семестар...
На љубовен план....на седмо небо

''Денес е првиот ден од остатокот од мојот живот'' :wink:

~*~

Znachi,

dali rabotite, seuste uchite, vojska, familija ... :?:

До секаде каде што треба да бидам на мои години, уживајќи во цутот на младоста.:ahhh:

Сериозно сега, средно, трета и кога ќе размислам ... навистина и уживам во младоста.

завршувам средно,срекно вљубена:pipi:...најважното

Втора средно,си уживам и си го живеам животот максимално

Матурант и за некој месец академски граѓанин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom