Вашиот живот до сега - на кратко!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Akademski graganin sum! No seuste go kacuvam ridot! E koga ke pocnam da se spustam............:pos2:

До одредувањето што сакам да бидам во животот.

До едно место наречено Орце Николов гимназија 3та година. Уф ај уште малку

Завршувам втора факс...љубов, мила ми е...нешто се шуњам по разноразни места, пеам...
Доволно за 20 год.

paaa....do 3ta sredno...idam nakaj 4ta valjda:) ljuboven plan..paaaa...se gura nekako:)

Моментално сум во хаос невиден.Се е заплеткано и комплицирано.
Е до таму сум.

До кај сум?? До џенем!! Не можам да поверувам какви глупаци има на светот што можат се да ти уништат а ти ништо лошо не си им направил!!
хаос невиден!

Па до каде сме...гледам да истуркам до 10 јуни па после летово да се изнауживам.За долгорочни планови рано е да се мисли.

јас искрено до нигде ....:(

Ами шо до кај сум...еве денески, по два месеци, ми фтаса то тапијата дека сум одел на пракса,па си велиме че ни се најди во живото,ама прво да ги исположам сите петиспити јуниоф за да можам лулиоф да си е земам дипломата,за да на крAјо ајдемити да ми се најди...ете до таму сум:):):)

еве, петок апсолвентска, па уште некој испит за дипломирање. само арсен Ј. може да ме спречи. и чак Н. ама првиов поверојатно е =)) за понатака, стажирање и работа,работа,работа. има време за тоа.

па супер си била:smir: инаку џенем на турски значи рај:wink:
а и во рајот мора да има глупаци:pipi:

Да те преправам џенем е пекол а џенет е рај.Една буква али голема разлика :)

Он топик-Не знам на кој глупаци на Правен им текнало да правиме апсолвентска во слободната недела која е за учење.Ке се веселиме лом ке бидеме и после ајде оди учи ако можеш.Сега уште некој ден да посетиме часови на факултет и после тоа остануваат испити фала богу нема да мораме да идеме со тие електронски картички секој ден да се евидентираме.Сега јеби га доаѓа потешкото треба да се најде работа а убаво вика Узунов кај нас вика што ви текна Правен да запишете правници на секоја улица имате :( Али да не губиме нада.Биче боље :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom