Вашиот омилен жанр на музика?

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот омилен жанр на музика?

• Вкупно гласачи
    78
Како бе вака слушаш и Чорба и овие срањава како Синан Сакич, Анабела; или Београдски Синдикат и Цвија. Абе ко зима и лето се спротивни :eek:

Се потврдува тезата моја дека Чорба се турбофолкери :cool: (чунки секој турбофолкер ги слуша заедно со Дугмета, му прија на душичката).

Инаку шо слушам. Појма немам шо слушам. Најмногу рок, ваков таков и онаков. Се што произлегува од рок или има допирна точка со него. Ги слушам Моцарт, Бетовен, Шопен и останата багра. Слушам филмска музика. Слушам француска музика. Македонска традиционална-Налејјјј налеј налеиј и то ваљда.

Како бе вака слушаш и Чорба и овие срањава како Синан Сакич, Анабела; или Београдски Синдикат и Цвија. Абе ко зима и лето се спротивни :eek:

A ti kako uspea da gi stais BS i Cvija u ist kos? I kako toa ti e cudno sto turbofolker gi slusa Corba, pa jas eden ne poznavam sto ne gi slusa u paket Zvezde Granda i Riblja Corba.

А ти слушаш еден и само еден тип на музика?

xomibs.jpg

Пораснав со рок и повеќето негови деривати, па се префрлив на бенелукс прогресив (euro-trance)...за сега да слушам и тоа и тоа

дополнето: да не заборавам, Kraftwerk може да свири 24/7

A ti kako uspea da gi stais BS i Cvija u ist kos? I kako toa ti e cudno sto turbofolker gi slusa Corba, pa jas eden ne poznavam sto ne gi slusa u paket Zvezde Granda i Riblja Corba.

Друже не сум ги ставил јас под ист кош туку ти викам дека не ми иде да се ставени заедно. А ова јас мислам дека правите рокери си слушаат само Чорба, а овие што комбинираат обично се мераклии по чашка или фолкери некој

Уште од мал, кога бев девојче, идол ми беше Марјан Стојановски. Па така е и ден денес, едноставно го обожавам човеков и не можам да престанам да ги слушам неговите хитови. Омилена ми е оваа Инаку жанрот се нарекува бљувотина и е доста застапен во денешно време кај помладите. Гледам не е ставен како избор во анкетата, пак дискриминирате. :mad:

а овие што комбинираат обично се мераклии по чашка или фолкери некој
Да бе. А Металците се колат меѓу себе со ножеви и одеруваат животни, правејќи им обреди у 3 саат по полноќ. Тие шо слушаат Хаус се исклучиво наркомани на екстази. Ако некој слуша Реге обавезно дува.

Многу лесно било да одредиш кој каков е со ваква генерализација.

Уште од мал, кога бев девојче, идол ми беше Марјан Стојановски. Па така е и ден денес, едноставно го обожавам човеков и не можам да престанам да ги слушам неговите хитови. Омилена ми е оваа Инаку жанрот се нарекува бљувотина и е доста застапен во денешно време кај помладите. Гледам не е ставен како избор во анкетата, пак дискриминирате. :mad:

Аууу, незнаеш кое смеење паѓало кога идеше песнава во позадина......исто и за онаа Роденден.......гужва големаааааа, стих демек, а во позадина една девојка само и он LOOL!

Знам дека не треба да се сваќаат буквално стиховите, ама се поклопи многу лошо така што просто изгинааааааааааавввввввввввв!!! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom