Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Поделба на екипите во Примера според мене:
Омразени Неутрални Симпатични
Атлетико Мадрид
Барселона
Реал Мадрид
Атлетик Билбао
Реал Сосиедад
Виљареал
Севиља
Гетафе
Еспањол
Малага
Гранада
Леванте
Алмерија
Елче
Селта де Виго
Ваљадолид
Осасуна
Рајо Ваљекано
Бетис

Мислам дека нема да биде лошо некој вид на пребројување да се направи после одредено време, баш ме интересираат реузлтатите![]()
Сликата на Морати
Па ако ги видиш Моџи и Ањели има да ти се одмили фудбал бе.![]()
? Колку дебилни објаснувања видов за омразата спрема Јуве па ни едно
не ставив.Не..
Погрдо нешто немам видено од Морати, греота е и со коњ да го споредиш.
... и убаво пиша некој поназад, темава не е за реплики и објаснувања. Секој си мрази некој тим и има причина за тоа. До каде ќе стигневме ако јас на сите што пишале дека го мразат Јуве им ставав? Колку дебилни објаснувања видов за омразата спрема Јуве па ни едно
не ставив.

Сам себе си идеш контра. Ме боли кур ти зашто го мразиш Интер, ама да го мразиш поради тоа што Морати ти личел на коњ ондак брат не знам што да ти кажам, јеби га.
А ако објаснувањата од типот дека е најпокварен и најместачки клуб се дебилни тогаш какви се објаснувањата од типот Интер и Морати го измислија Калчополи за да освојат титули?![]()
Јунајтед, Јуве, Реал во убедливо водство.
Работава до 12 се мразам сам,а после 12 и сам и сите ги мразам.Исто така да надополнам кога веќе сме тука...
Лејкерс-Бидејќи сите навиваат за нив а 70% појма немаат од кошарка и поради гнасната фаца Коби Брајант.
Мајами-Бидејќи се најаки и Вејд,Кол и Батие страшно ме нервираат и ми се одвратни
Црвена Звезда-(не знам зошто)
Аталанта-(бидејќи само против Интер знаат да играт,копилиња гнасни)
Сите руски екипи а најмногу Зенит,Марсеј,Наполи,Галатасарај,Јувентус,сите можни англиски екипи од подолните лиги вклучувајќи и Англиската чемпионшип(се разбира освен Бамбер),Бока Јуниорс,Стоук...и многу многу други

Абе.... ме бендиса шемава (поделбава) од организациона страна, ама од суштинска страна некако слабо.
Ги симпатизираш аутсајдериве а ги мрзиш скоро сите појаки екипи во Шпанија. Па овие "симпатичниве" лани од segunda дојдоа.
Шо знам...
)Дебилни ми се објаснувањата кои доаѓаат од навивачи на Интер затоа што Интер не ни бил засегнат од местењето на Јуве. И онака разликата пред Калчополи беше неколку места на табелата. Такви објаснувања да дојдат од навивачи на Милан, Фиорентина, Рома, Лацио, Парма па да разберам. Иначе Интер ги мразам отсекогаш а една од причините е Морати гробот и плус колку и да се слаби, уживам во нивните неуспеси.
Ама овде не се работи за "креирање" на Калчополи од страна на Морати, извини.