Вашиот најомразен фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Prince Boateng zatoa sto so nameren start go sjeba Ballack nacisto..:(

Nicky Hunt zatoa sto namerno otide vo Cech i mu napravi seriozni problemi.Mozebi i godinite si go pravat svoeto,no moe mislenje e deka Cech ke imase pozvucno ime otkolku sto e sega,a ocigledno deka imase i strav koga vlagase vo dueli pa so toa bese/e vulnerable(ne mi teknuva zborot). :D

Pepe zivotnoto zatoa sto misli deka e tenk i gazi kako t-48.

Busquets zatoa sto e prevarant.

Nosonjata od Italija zatoa sto ne go biva a tepa bez oset.

Пепе.

Треба да се пуца со пиштоли во некоја мексиканска мафија, не му е местоно и суратот за во фудбал. Копито чоече.

Такоџе од карактерни особини и однос на терен Роналдо. Премногу нарцисоиден и самобендисан. Шо гебам :D

1.
.
images

2.
.
sergio-busquets-04.jpg
[DOUBLEPOST=1393210830][/DOUBLEPOST]
Воглавно го мразам Камбиасо нема никаков фудбалски талент или пак визија за креирање и пас

OMG! What are you talking about?!!!!! :facepalm:(n)

Alves-Thumbs.jpg

Уште од кога играше за Севиља го мразам, не дека игра за Барса...дури и во Реал да играше пак ќе го мразев :facepalm:

Еден и единствен Антонини гнасата!!!

Крв му пушти на Кралот бе гнасо една, крв да сереш :mad::mad::mad:

Прегледај го приврзокот 85055

БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ.
Гледај што ти е Лафчина , на нозе го издржа дуелот, а Антонини ко пичкица се раскрвари и се струполи на земја .

ОN , Суљо Мунтари и Пепе .

Мајкл Карик.

Не дека праи нешто, туку токму дека не праи, а игра во Манчестер Јунајтед. Да играш фудбал секој ден и да не научиш треба да си посебен талент. Секојпат кога го гледам Јунајтед, само него го пратам и го пцујам.

Гатусо, Видал - Откако че бидат мавнати, возвраќаат дупло - подловци
Мурињо - оти игра Анти фудбал
Пиќе - оти јади лајна по нет..
МЕСИ - Оти не ми побара автограм ко бев во Барса :(

Незнам некој играч што треба да направи поомразен да ми биде, емануелчо си го има достигнато врвот :гомце:
EmmanuelAdebayor460.jpg

Шчешни не можам да го сварам :icon_lol: Меси да има квалитет вонземјанин што се вика али надвор од терен како особа на живците ми газе,Агуеро шутракот :D Давид Виља :D Бускетсс како го мразев уште повеќе го замразих кога по Пепе на фацата му газеше ебате коњо и овој Симеоне :facepalm: и да не го заборавам кучето Луис Суарез :tapp:

Пошто надвор од терен сте уствари у исто друштво, па те напиња како се понаша со тебе пред другарите?

Шчешни не можам да го сварам :icon_lol: Меси да има квалитет вонземјанин што се вика али надвор од терен како особа на живците ми газе,Агуеро шутракот :D Давид Виља :D Бускетсс како го мразев уште повеќе го замразих кога по Пепе на фацата му газеше ебате коњо и овој Симеоне :facepalm: и да не го заборавам кучето Луис Суарез :tapp:

trgni go klipot od potpis

Пошто надвор од терен сте уствари у исто друштво, па те напиња како се понаша со тебе пред другарите?
Не него како се понша спрема децата и оние кога му подаваа рако на светско а не им одговори, како човек како личност а ако мислеш да ме тролаш не ти успева :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom