Вашиот најомразен фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно Робен, човекот ми го има скратено животот неколку години...
Прво досега во животот има погодено еден единствен волеј и тоа баш против Јунајтед, има шутнато преку сто такви шутеви тај му е можеби единствен гол.
Потоа во финалето со Шпанија на светското имав уште од почеток дека Холандија ке биде шампион, идиотот излезе еден на еден со Касилјас и си го погоди фино лепо нормално потоа Шпанците со голот на Иниеста си победија.
Во финалето со Челзи играв дека Баерн ке биде шампион после продолженија, му фатија пенал.
И капак на се последново финале со Дортмунд го имав пуштено 1:1 конечен резултат и мораше сречкото у 90 минута да даде срекен гол.

Дефинитивно Робен, човекот ми го има скратено животот неколку години...
Прво досега во животот има погодено еден единствен волеј и тоа баш против Јунајтед, има шутнато преку сто такви шутеви тај му е можеби единствен гол.
Потоа во финалето со Шпанија на светското имав уште од почеток дека Холандија ке биде шампион, идиотот излезе еден на еден со Касилјас и си го погоди фино лепо нормално потоа Шпанците со голот на Иниеста си победија.
Во финалето со Челзи играв дека Баерн ке биде шампион после продолженија, му фатија пенал.
И капак на се последново финале со Дортмунд го имав пуштено 1:1 конечен резултат и мораше сречкото у 90 минута да даде срекен гол.
Ова прати го на Ripley's Believe It or Not! :pos:

Воглавно го мразам Камбиасо синдикалецот ака Крилин бидејќи веќе со години му ја упропастува играта на Интер а ни трча ни е од корист на теренот ..плус нема никаков фудбалски талент или пак визија за креирање и пас..катастрофа..одвај чекам кога ќе си замини од Интер

Видал бидејќи ми делува арогантен и има грда(селска) фризура
Гуркуф бидејќи е педер
сите играчи од Алмерија
Рамос бидејќи е дебил и морон во едно
Тоти бидејќи е лигајчар и се замислува некои си играчиште и бог каде треба сите да му ќутат
Шоукрос од Стоук бидејќи е многу гнасен и груб играч
Ме нервира Вилшир но не знам зошто

Еден и единствен Антонини гнасата!!!

Крв му пушти на Кралот бе гнасо една, крв да сереш :mad::mad::mad:

Прегледај го приврзокот 85055

БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ.

А најомилени фудбалери, Бонера и Ранокија.... животот ми го продолжија тие двајца :icon_lol:

Реков јас Бонера ми е еден од поомилените играчи... Сега знаете зошто :cuc:

Ван Бомел не сум го можел од секогаш, какво прљаво копиле е само :facepalm:

Торес го хејтав кога беше кај скаузериве маме му ебаваше на Вида секоја утакмица :D

Касано
Го излекуваа од болестите на срцето и му ја спасија кариерата, а тој побара трансфер во Интер.

Бонера
Кратко и јасно премногу е глуп за да игра во ваков тим. Секогаш е задоволен од минутажата а и сите тренери го сакаат. :pos:
8 години во тимот ќе го помине и Неста. :ROFLMAO:

Амброзини
Откако замина почна да се прави петел.

ambrosini.fiorentina-230x300.jpg

Давид Луиз-има нешто идиотско во него,нешто што не може да се објасни со зборови

Валдес, Алба, Дани Алвес, Бускетс, Педро, Роналдо, Видал, Манџукиќ, Шаќири,Торес, Алан Пердју и Вујошевиќ.
И да напомнеам не ги мразам, ниту спорам нивните фудбалски(тренерски) квалитети (роналдо е еден од најдобрите), туку ги мразам поради нивното понашање на терен и во јавноста, мразам плачопички и фенсери на фудбалски терен.

Серхи Роберто. Исфорсирано детиште. Некогаш како фан на Барса се чувствувам навреден кога ќе го видам моронов како игра во таква институција.

Пепе - грдотија, талибанец, терорист, дај му на овај калашников и нека оди во Иран нека пука, ова се, само фудбал НЕ !

Копиљот, грдиот, еден и единствен СКАР ФЕЈС а.к.а Рибери !! Едноставно грд е, антипатичен, и дека кога славеа Баерн титулата нејќеше да слави со пиво ради тоа што бил муслиман .. Па јебем ти, имам другар муслиман па кога се слави се пие без мерка :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom