Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Па и немам нешто посебно да пријавам. Освен присвојување на туѓ емиш и зарзават и една мастика за џвакање...

крадам дечковци
лошо... многу лошо е ова!!! да те превоспитаат твоите! :)

П.С ако почнам да кажувам шо се иам правено како помал ми претстои опасност да ме акнат у затвор :) затоа... др пат... можеби...:baeh:

Коо бех помалечок од дома бех украдел 1500 ден и 100 ден од новчаникот на вујна :kesa: до саа ми се имна случено да украдам: жваки, 2 точоци и 1 мобилен(Nokia N90). сите мисии до саа ги имам извршено се биле успешни освен таа коо украдех 1500 ден

Крадам насмевки од девојките. За другото сум поштен :)

Кражба што ми останала во сеќавање, отприлика 7-10 години имав, еден типац ме убеди и ми кажа тактика за да соберам нешто од една продавничка.
BTW продавничката беше од мој роднина.

Имаше часовник на ѕидот, а тактиката беше:
- Колку е саат?
И роднинава дур се сврте да види колку е саат на ѕидниот часовник, дрпнав една мастика.

Бидејќи имав голема грижа на совест, не се осмелив да ја изџвакам, па му ја дадов украдената мастика на типот што ме убеди да ја украдам.

Коо бех помалечок од дома бех украдел 1500 ден и 100 ден од новчаникот на вујна :kesa: до саа ми се имна случено да украдам: жваки, 2 точоци и 1 мобилен(Nokia N90). сите мисии до саа ги имам извршено се биле успешни освен таа коо украдех 1500 ден

Е алал да ти е...

дај бе нека се јава постарите членови на форумов којшто стварно крадеа на времето,не овде се чита за цреши сливи милки итн дај нека пишат тие шо искрадоа цели фирми и магацини што инаправија куѓи и викендици купија станови тоа е интересно за читање не ова

Јас највеќе си крадев бензин 6 то 7 мо одд почнав дека имав скутерче а пари за бензин ретко под седиште си имав штравцигер црево и шише контактот уклучен у случај да не налета газдата. Ама еднаш налета еден многу непријатен чичко ме крена на клоци ама успеав некако да му киднам се качив на мотор ама ми остана приборот :pos2: после се префрлив на бандажи и бришачи и фарови од југо дека најлесно се крадат.
А да и од една продавница малце збутана кај нас во мало имаше надвор фрижидер со сладолед заклучен со плех одозгора еден другар зема макази за плех го исековме делот кај катанецот и ги земавме сите сладоледи

Pa vidi gledano materijalna gledna to4ka ednas si zedov 4 lizav4ina od koj plativ dve a dve u dzebo si gi klaov.
A od duhovna gledana to4ka ukradov serce na eden malak :toe:

дај бе нека се јава постарите членови на форумов којшто стварно крадеа на времето,не овде се чита за цреши сливи милки итн дај нека пишат тие шо искрадоа цели фирми и магацини што инаправија куѓи и викендици купија станови тоа е интересно за читање не ова

Избркавме 200 илјади луѓе од работа и замисли пак не гласаат на избори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom