Ваши кражби :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Па и немам нешто посебно да пријавам. Освен присвојување на туѓ емиш и зарзават и една мастика за џвакање...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Едно Банџи како помал и неколку маркери по книжари.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
крадам дечковци
лошо... многу лошо е ова!!! да те превоспитаат твоите! :)

П.С ако почнам да кажувам шо се иам правено како помал ми претстои опасност да ме акнат у затвор :) затоа... др пат... можеби...:baeh:

M

Mussolini

Гостин
Коо бех помалечок од дома бех украдел 1500 ден и 100 ден од новчаникот на вујна :kesa: до саа ми се имна случено да украдам: жваки, 2 точоци и 1 мобилен(Nokia N90). сите мисии до саа ги имам извршено се биле успешни освен таа коо украдех 1500 ден

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Крадам насмевки од девојките. За другото сум поштен :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Кражба што ми останала во сеќавање, отприлика 7-10 години имав, еден типац ме убеди и ми кажа тактика за да соберам нешто од една продавничка.
BTW продавничката беше од мој роднина.

Имаше часовник на ѕидот, а тактиката беше:
- Колку е саат?
И роднинава дур се сврте да види колку е саат на ѕидниот часовник, дрпнав една мастика.

Бидејќи имав голема грижа на совест, не се осмелив да ја изџвакам, па му ја дадов украдената мастика на типот што ме убеди да ја украдам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Коо бех помалечок од дома бех украдел 1500 ден и 100 ден од новчаникот на вујна :kesa: до саа ми се имна случено да украдам: жваки, 2 точоци и 1 мобилен(Nokia N90). сите мисии до саа ги имам извршено се биле успешни освен таа коо украдех 1500 ден
Е алал да ти е...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
дај бе нека се јава постарите членови на форумов којшто стварно крадеа на времето,не овде се чита за цреши сливи милки итн дај нека пишат тие шо искрадоа цели фирми и магацини што инаправија куѓи и викендици купија станови тоа е интересно за читање не ова

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Јас највеќе си крадев бензин 6 то 7 мо одд почнав дека имав скутерче а пари за бензин ретко под седиште си имав штравцигер црево и шише контактот уклучен у случај да не налета газдата. Ама еднаш налета еден многу непријатен чичко ме крена на клоци ама успеав некако да му киднам се качив на мотор ама ми остана приборот :pos2: после се префрлив на бандажи и бришачи и фарови од југо дека најлесно се крадат.
А да и од една продавница малце збутана кај нас во мало имаше надвор фрижидер со сладолед заклучен со плех одозгора еден другар зема макази за плех го исековме делот кај катанецот и ги земавме сите сладоледи

U

UniqueGirl

Гостин
Pa vidi gledano materijalna gledna to4ka ednas si zedov 4 lizav4ina od koj plativ dve a dve u dzebo si gi klaov.
A od duhovna gledana to4ka ukradov serce na eden malak :toe:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
дај бе нека се јава постарите членови на форумов којшто стварно крадеа на времето,не овде се чита за цреши сливи милки итн дај нека пишат тие шо искрадоа цели фирми и магацини што инаправија куѓи и викендици купија станови тоа е интересно за читање не ова
Избркавме 200 илјади луѓе од работа и замисли пак не гласаат на избори.

Kajgana Shop

На врв Bottom