Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Леее...порано до осмо бевме клептомани бе.Нон-стоп се крадеше по продавници.И тоа со изработени стратегии.
Значи,еден иде пред трафика,и као гледа шо да си купи,и прашуе за цени на сакази,а зад него стојат минимум тројца и грабаат се шо е надвор.Абе не е битно шо,списанија,весници,Банџи,бомбони...и после одиме кај заболекарот кај Блаже Конески и делиме се шо има
А за цреши,праски и такви работи,не се ни мачевме да бегаме бе.Само онака си влегуеме у двор со кесе,си береме фино-лепо,си седнуеме,си јадеме и си одиме.Ако излезе некој,си се понашаме културно,ко да е наш дворот..Воа се дешааше скоро секој ден,и едно време стана опасно.
На крај,проваливме у школото...отидоа едно двд,касетофон,а ја си земав лампиони:)...и не фатија,и не знам каква divine енергија не спаси да не не избркаат од школо и не знам мене шо ме спаси да не ме избркаат од дома....оттогаш неам ништо украдено,а не ни планирам никогаш у животов повеке да украдам.
Си собирате цреши фино лепо и чоеко ве тепа фино лепо и така

Па...немам ништо украдено...па ни сливи, ни цреши...
хехехее
Секогаш други краделе, па потоа со мене ги делеле :)

Хмм, едно прашање вечно ме измачува, дали може да украдеш од самиот себе? :raz: :icon_mrgr
Пробај ти мози ке успее

Последен пат украдов пченки во Струга од еден човек што си имаше насадено. :icon_mrgr
се има мачено човекот ти најпаметно си помина си го драпна

Наскола и давам 500 денари земам Кока Кола ми врајка 970 ;/ Глупава продавачка

Прочитајте за Пинк Пантер бандата од екс-ју земјиве ...

Респект .. на филм нема такви грабежи како на групава ... се изненадив кога читав ..криминолозите ги оценуваат како уметници и артисти во грабежите ... специјалност им се продавници со накит-посебно дијаманти ... ц ц ц.. ах да бев у некоја ваква организација :vozbud:

Џопнав оние маус падови што ни ги донесоа у школо. :kesa:

па тоа кај мене спаѓа во хоби бе:pos2: сум крадела многу работи,посебно во бижутерија коа ќе влезев...имало или немало камери...јас морам да зеам нешо (пирсови најмногу) :pos: се плашам дека патам од клептоманија :vozbud::icon_conf :pos2:

Го украдов дневникот од школо,штета ме фатиа.И еднаш и го украдов на мајка ми телефонот го бараше со саати,се сќинав од смеење.Посериозна кражба не,греота се.

Иначе за тоа маусите од школо.Ќе ги испкршевме и после пикај у ранец и фрлај ги надвор,да не те фатат.

Pa vaka imam eden zabegan drugar i mi vika daj mi 10 denari da idam do tediko da si kupam Kinder bueno mastiki i upaljac i ja go gledam zacudeno i vikam so e so tipacov i aj se sloziv mu dadov . Vlagame u tediko ide naogja kinder bueno pika u dzeb i sea ide na kasa i taa prodavackata ne go gleda od pred kasa si zema upaljac i mastiki si gi puka u dzeb zenava ne go gleda i on posteno zima drugi mastiki ja prasuva kolku se mastiki prodavackata mu kazuva cena i on vika : ah niso neam dovolno pari i si iskaca nadvor so pun dzeb :D Ja fakanje da se cudam i mi vika - Abe brat ako nemas strav od kradenje si nemas gajle

Јас како копиљ по дисконти многу сум џопал мастики.:uvo:

A isto taka letovo 2008/2009 imase edna prodavnica ja zatvorija i imase ostaveno frizideri nadvor ,iskluceni bea , ama so zagrada okolu niv . I ja so eden drugar sekoja vecer nakaj 11 saat ke otidevme i ja deka mozev da ja protnam rakata niz ogradata ke otvorev frizider i ke zemev po 4 hainiken pivo limenki i deka bea topli na 40 metri od prodavnicata imase edna kafana ( rano ja zatvaraa ) i imase fontana i tamu ke gi piknevme pivata vo fontanata da se ladat i negde nakaj 12 saat ke gi zemevme i se pijancevme sekoja vecer . A koa snemavme hainiken preminavme na skopsko bidejki imase i druga postava vo friziderot dodeka na kraj so kombe ne gi zemaa 2-ta frizidera

Берење комшиски дрва не го ни сметам за кражба,на тоа се работело на велико.
Имам шарано со рачињата по продавници,најчесто патлиџани и после гаѓавме коли и автобуси а greatest work ми е расипување на оние округлестите апарати со ѓаволски топчиња.
Добивка:Стотици ѓаволки топчиња:vozbud:

Ау темава :kesa: срамови невидени имам доживеано.
Со една маалска другарка пуздер правевме по колонијалите од гумени бонбони до орбити чоколада и свашта шо ни падне при рака.Кога ќе ми текне се срамам од сама себе :kesa:Уште повеќе на дешавката кога не фати на дело една продавачка.Во животот не ми текна да посегнам по нешто после тоа.
А оние кражби на кајсии, цреши, вишни од нечии дворови беа дел од секојдневието.Не ги ни рачунам.

Не ве бидувало во занаетот:toe:
Мене само еднаш ме фатија и тоа сам се издадов дома а после моите ме предадоа и ме однесоа до продавницата да платат што сум украл:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom