Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 4-5 години , со еден другар ( поголем од мене 5 год) одевме до играчница(компјутерница) за да играме и еден човек пред порта оставил сандак со краставици , домати , кромид за продавање,арно ама ние двајца бевме и сандакот си го кренавме и си напрајвме дома по една шопска ...

мастики , чоколатца , јаболки ...

Кога бев мала влегов во спалната на тетка ми и и украдов 5-6 чоколатца, и потоа мислев дека сите знаат дека сум ги украла и дека ке јадам котек ама ништо од тоа не се случи. Си ги изедов чоколатцата и си уживав во нив :giggle:

Хихи bmx-от на другар ми и ден денес се чуди каде е ,нека остане тајна !

Го ограбивме со неколку другари локалниот дилер :cool:

Порано имав две-три работи уткрадено, ама веќе не се сеќавам оти многу крадам у последно време... чоколада, пудинзи, бисквити. Крадец на ситно.
Ама тоа не е класично крадење. Од цимерите ако ми текне да грицнам нешто, и после заборавам да им кажам. :)

Бугарија, продавница колонијална и стојат 2-ца пред мене, едниот остава пари, 100 лева и оди уште нешто да пазари, а продавачката ме прашува што имам јас, и викам ви кажав кутија цигари и еден сок, и ги зема 100те лева, ми враќа 95 лева и си заминувам фино лепо.
Истиот ден, другариве ќе раситнуваат евра во левови, сметаат сметаат ама нешто чкрташе математиката, и ми даваат 50 еура, да сменам во левови, и друг ми дава 20 левови да сменам во евра. Е сеа овој што ми даде 50 еура, ми вика мене ми требат 15 евра (незнам од кај му испадна таа математика) и другиот нешто грешно израчуна. Јас ги раситнав како што беше, и им давам колку што нарачаа, кусурот за мене.
Ова не го сметам за кражба, туку од типот,снајди се па живеј :)

Ситно..неколку банки и менувачници само :eek:

Сијаличка од Џамбо во септевмри. NOT a big deal :)
--- надополнето: Jun 14, 2011 5:52 PM ---
Аааа и 50 денари од Цуцла(една кафана). Беа оставени како бакшиш и пројди замини келнеров не ги гледа и си ги земав. И мастики

Последно 10 милки од јагода (не наеднаш) ја ставав под лебот за случајно ако ја види да не крева паники,морав за да си го вратам кусурот што продавачот не сакаше да ми го даде:)

прв и последен пат на екскурзијата во 3 година во венеција со една другарка. Се што можевме се земавме неповторливо чувство :D

Че пишам на темава после летово, мислам после 1 август, пошто тогаш си идам од одмор со другариве :rolleyes:

со мојата банда имаме извршено неколку тешки кражби во доцните деведесети ...црешата, кајсијата и крушата на комшијата ни беа главна мета секое лето ...наравно ако не го броиме тоа со посадата ко харавме по карибите :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom