Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

)

срцка е ептен си ја сакам
) Само ептен ми е жал кога ќе земе да плаче како сум се скарала со брат ми, со изговор дека кога ќе нема никој друг само он ќе бил тука за мене
чисти секоја недела пере теписони брише прашини аууу само тоа ме нервира, седи си уживај иди шетај иди по бањи, нее има обврски :nesvest: Бабее 
:back:И на крај, фала Богу што ме крстиле по неа 
безвезе...

) ке почнеше да викат сати и пол уста не затвараше па ајде циркусзи понекогаш ке ме бркаше низ двор пошто беше дебела и неможеше да трчат секогаш мене ме фајкаше смеа. Али оваја сегашнава дома што ни е скроз е летната, ПА ПА е едно исто по цел ден ми го зборува едно исто данбетар од мало дете е напраена не се трпит покекогаш абе летната е 
koa gubese italija veni secese xaxaxaАуууу иам две баби и двете се закон, мн си ги сакам, али оваа едната е циркузи. Понекогаш се брка неможе да каже некои зборови пошо е стара и коа ме барала проф. по аеробик оваа место да ми каже те бараше проф. по аеробик ми вика те бараше проф. по еротика :pos2: се згазив од смеење...исто ја сака Италија и се поврзано со неа, па коа беше светското првенство пред некоја година мислам италија дека беше у финале или така нешо и не победи се утепа жената од нервирањеи то..