- Член од
- 4 април 2010
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 7
koa gubese italija veni secese xaxaxa
хахахах не ногу ...шо да прае и на неа не и е лесно :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koa gubese italija veni secese xaxaxa
Лелее женатаа е ѕверка али ме вади од кожа кога ќе фати да се жали и тоа истото го врти секој ден!
Не дај боже да се пожалишш аии има да слушаш една прича цел ден! :nesvest:
Таман ќе излезам ..бабеее што правиш? Евеее внучок умираам ооф лелеее..ахххх...цела десна страна ме боли (на лицето,па покажува каде)Па стомакот..аии а глава глава леле леле ахх..ти како си внучко?Абе бабо лошо и јас забиве ме убиваат..леле остаај ќе умрам..па и ја бе бабо и што сеа,еве не се жалам..еееех ти млада си ..а ногата леле..во стомак вчера глушец ми влезе ме јаде ахх внучко ..и тука веќе јас пиздам и ќе и речам добро коа ќе го извадиш викни ме да го јадеме :nerv: и си излагам![]()
Само се жали али е фенци бабичка некад коа ќе се закараат со дедо ми ..еее тогаш е пукање сеири![]()

Незнам дали ја имам ставено на темава, но ајде ќе ја ставамСликата кажува се...
![]()

и има многу случки повразни со неа.
)
) и ми вика оти па и другарите си ги скорнал толку рано да си одат мене ми иде да се смеам ама ни да се смеам ни да плачам ...неможам сега да ја опишувам баба ми шо како само ќе кажам накратко дека многу ме напиња за глупости како синко немој да пиеш ово оно ... али морам да ја пофалам екстра е убави јадења готви за тоа е специјалиста кисс до нејзе
заслушува повеќе да ја фалам ама као шо кажав џабе ќе куцам а и сигурно на некој кајганџија не му е дојдено да чита како ја фалам баба ми ...