Уште ли се шуткате по свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
posledniot pat koga vlegov vo sutka bese pred sest sedum meseci na Moratoriumot ... dobif blag potres posto letnaf pet metra i krf mi tecese od glavata ... otogas niks .. ama pa i nemam na asalna svirka pojdeno .. ama ja pak bi vlegla vo sutka :smir:

:salut:
Очигледно треба едно 63520857209375 пати да прашам... КАКВИ ВИ СЕ ТИЕ ШУТКИ НА СУПЕРХИКС??? АКО НА НИВ СЕ ШУТКАТЕ АЈ БРБ ДА СЕ ПОШУТКАМ ДОМА СО МОИТЕ НА ЦЕЦА! (тоа слушаат по дома моите на жалост.. јас не..:nenene::nenene::nenene:)
Добри се песните за шутки, имаат брзи песни со таков ритам и таман се. Плус ја не ги праев ниту влагав доброволно во шутките, тоа другар ми у се можно ме убута:)

За шуткање македонски групи ?? :)
Nihilist , Demency , Dedicated for Life , Hardfaced , Smut , некој песни на Новиот Почеток , Serpentine Fire , Malfunction , Better Decision , Sanatorium ... Да продолжам ??:)

Инаку и на суперхикс може да падне шутка , зашто да не :toe:

Абе ја го прашаФ него не тебе..:icon_lol: Нигде не спомнав дека на горенаведените неможе да падне шутка, ама па он ме убедува дека на Суперхикс тапа шутки имало.

Сум се шуткал и ќе се шуткам и понатаму. Интересен начин за ослободување на вишокот на енергија.

од ко ги здробив забите избегавам да се шуткам али сепак неможам да седам без да се подшутнам :vozbud::vozbud: барем малце ко ке ми пукни адреналинот

ПОСЛЕДНО НА НИРВАНА СМЕЛС ЛАЈК ТИН СПИРИТ

Ајде па на мораториум на нешто понападно ве чекам сите

Шутки најмногу има на power, deth или tresh, порано знам се правеа во ,,Вулкан,, и во МКЦ, не сум била дел никогаш од тоа ама и како женско може партал да ме направат за 2 минути, ама интересно ми било да ги гледам како си ја празнат негативната енергија на таков начин, некако се создава невообичаена атмосфера...Обично се шуткаат тинејџери ама сум гледала и постари ( пр. членовите на Embryothomy), а најголеми шутки што сум ги видела биле на рок фест во МКЦ кога беше и на саем на Kreator.
Не знам дали сега уште се практикува тоа, не сум била на некоја таква свирка во последен период, а и не е како порано некако веќе се се турбофолкеризирало низ градов, па се повеќе се истиснуваат таквите начини на забава, а и можеби агресивно делува за некои што не го сфаќаат тоа .
Кога се оправдува тоа качување по шанкови на некоја шабанска песна, зашто да не и шутката,која на некој начин е манифестирање на возбудата од некој добар бенд на пример:toe:

ooo zavisi od raspolozenie iako na dobra svirka skoro sekogas se sutkam dodeka bengam.Ednostavno na dobar thrash nemoze covek miren da sedi moram ili da bengam ili da se sutkam:D.Posledna sutka u koja so vlegov bese na furion u havana na promocijata na better decision:D
Pa luge se gleame u nekoja naredna sutka;:)

ууф на легијата ааа посебно па на Контра напад
и на мн други кои што имаат такви брзи песни
невидени шутки се праат тогаш :pos2:

ууф на легијата ааа посебно па на Контра напад
и на мн други кои што имаат такви брзи песни
невидени шутки се праат тогаш :pos2:

Тоа не се свирки , никој не свири :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom