Уште ли се шуткате по свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Се шуткам и ке се шуткам. Ми се напрај кеиф на Герминатиф никој не ги знае лугево прва свирка му беше (се караме со тие од бендот) ама закон си поминаф шутки во целиот тек на песните.

Не секогаш, ама коа сум расположен зашто да не... На Таксират оваа година какви шутки паѓале..ммм :)

Обожавам да влагам у шутке и тоа боксоој летаа :pos: , закон е бе у шутка ја трошиш целата негативна енергија...:vozbud:

Уффффф редовно посебно ако свири некој добар бенд :)))))

На таксират колку шутки имаше самооо, највише на Суперхикс, после тоа цела недела ме болеше телото:)

:salut:
На таксират колку шутки имаше самооо, највише на Суперхикс, после тоа цела недела ме болеше телото:)
Очигледно треба едно 63520857209375 пати да прашам... КАКВИ ВИ СЕ ТИЕ ШУТКИ НА СУПЕРХИКС??? АКО НА НИВ СЕ ШУТКАТЕ АЈ БРБ ДА СЕ ПОШУТКАМ ДОМА СО МОИТЕ НА ЦЕЦА! (тоа слушаат по дома моите на жалост.. јас не..:nenene::nenene::nenene:)

Очигледно треба едно 63520857209375 пати да прашам... КАКВИ ВИ СЕ ТИЕ ШУТКИ НА СУПЕРХИКС??? АКО НА НИВ СЕ ШУТКАТЕ АЈ БРБ ДА СЕ ПОШУТКАМ ДОМА СО МОИТЕ НА ЦЕЦА! (тоа слушаат по дома моите на жалост.. јас не..:nenene::nenene::nenene:)

Што им фали на Суперхикс бе ? Ако Суперхикс не се за шуткање, ај молимте кажи ми кои се ?

Што им фали на Суперхикс бе ? Ако Суперхикс не се за шуткање, ај молимте кажи ми кои се ?

За шуткање македонски групи ?? :)
Nihilist , Demency , Dedicated for Life , Hardfaced , Smut , некој песни на Новиот Почеток , Serpentine Fire , Malfunction , Better Decision , Sanatorium ... Да продолжам ??:)

Инаку и на суперхикс може да падне шутка , зашто да не :toe:

Фрикс од Хикси е шуткаџиска песна :)

Инаку за ова девојчиња во шутки, памтам на времето коа и јас шуткав имаше едно мало, кофчесто девојченце, и редовно се фрлаше во шутки, и ја клоцаа и ја газеа и крв ја правеа и таа целата распарталена задоволна си одеше после шутки накај дома.
Еден мој другар ја праша што и е. Може да погине во шутка.
Таа мислам дека му имаше одговорено дека не е и е гајле и убаво и е кога се шутка.

епа се имам шуткано на суперхикс ама на преработка на ace of spades

епа се имам шуткано на суперхикс ама на преработка на ace of spades

Ја се шуткав на Хикси на плоштад и од тогаш веќе не влагам во шутки.
Се прашувате зошто?!
Одговор:
Пукнат екран на новиот телефон, модар лев колк и премногу болку во двата бута :)

Добра шутка се брои по бројот на лузните, модриците, изгубените или скршените предмети.
Трансер си, не разбираш, ни на Ксеноморф не се шуткавме :)

Ијааа колку сум се шуткал на времето средно коа бев, немогуче :pos: не пропуштав свирки по (Вулкан, Мкц, по средни школи...па тие беа, може некој исклучок - Саем) и секогаш си доаѓав дома партали напраен (општ смисол :icon_lol: ) независно дали сум бил на панкеришча некои, металчуги итн...Битно знам дека одевме багра од 6-7 души на чело со Гиле Психа (огромно здание) и се шуткавме до бескрај, дури некој не попие бокс или слично од својот другар :pos: абе и тактики сме праеле ми текнуе едно време...тоа коа ќе се избацеа некои нови шо не ги знаеш, па те акнал по грешка па му влагате тука и го праите зелка (ама како и да е хепи шутки се правеа кога ќе се зберевме масовно многу луѓе шо се знаевме...без космонаути) :icon_lol: убао време беше тоа, сеа не знам како е, јбг не сум отишол а и кај да се шуткам со нозеве (веќе некое време навикнати да џускаат у место на 140-150-170 bpm музика) :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom