POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Зашто би ме загрижувало мене, или тебе или сите нас еден обичен претседател на партија со едвај 10% рејтинг?Нас сите!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто би ме загрижувало мене, или тебе или сите нас еден обичен претседател на партија со едвај 10% рејтинг?Нас сите!
Добро кажано, но сепак јас мислам дека тоа не ни е во генот. Треба генерации да се сменат па да мрдне и менталитетот малку. Не за џабе Мојсеј 40 години ги шеташе евреите по област која всушност се изодува за една - две недели. Исто и кај нас. Треба да “отидат“ ведниглавците. А, секако најбитно е да се сиктероса изродов клет БЦ! Тоа е почетокот! Од неговото заминувањее дури може да почнеме да броиме до 40 години!Немаше војна. Немаше ни економски развој но се преживуваше. Очекуваше ли некој нешто повеќе од тоа? Тоа ни е политиката на нас народот, само да нема војна и да има лепче и солче. Е со таков народ секој може да прави што сака.
Кого треба загрижи тоа?
Нас сите!
Бидејки не е исто СДСМ да го имаш за противник со глупандери на чело и со некој кој може да го управува.
човекот кој го промени името...си оди...
Ќе ги почекаме и овие два месеци...чекавме 18 години, сега за олку...Ајде, да видиме после каков владика ќе си избериме... И дали пак ќе имаме образ вака да коментираме, и одвај да го чекаме да напуштит. Не дека нешо богзнае шо поддржавам некоја страна, али едно сум сигурен - постојат овде членови - вечни опозиционери...кој и да е, за нив ќе биде неасален.
Судбината на интелигенцијата е да биде опозиција.
Црвенковски помилува 76 осуденици
Македонскиот претседател Бранко Црвенковски, по повод новогодишните празници, помилува 76 осудени лица.
Како што е соопштено од Кабинетот на Црвенковски, од вкупниот број помилувани, 39 се целосно помилувани, додека 37 делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.
Абе шо напрај Бане ???:tv:
Уште немам одговор зашто треба некого да загрижува враќањето на Бранко во СДСМ,ако таа партија има едвај 10% рејтинг?